Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung-gyártású Snapdragon kerülhet a Galaxy S27-be
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ami azt illeti, nekem pl egy 4.1.2-es 3G-m van. Jelentem, a régi emlékekhez képest tetülassú minden létező szempontból. Ezen a telefonon annó driverrel meg duke nukemmel játszadoztam minden gond nélkül, most örülök, hogyha tudom a telefont kommunikációra (telefon/sms/email)(facebook messengerről nem is álmodok) használni. Mindazonáltal lássuk be, az Apple-nek (és az összes többi okostelefon (oprendszer.) gyártónak) érdeke a tervezett kihullajtás. Más kérdés, mennyire látványosan és nyílvánvalóan történik. Az apple kiadja az új os-t a régi telefonokra, amik cserébe a kb használhatatlan szintet fogják súrolni. A másik megoldás, hogy nincs 3+ évig szoftverfrissítés, és örülhetsz, ha megkapod a következő android főverziót. Nyílván megvannak az eszközök, amik akár 1-2-3 frissítést is megélhetnek, de sajnos ez kb. ugyan arra az árkategóriára jellemzőbb, ahol az iphone is tanyázik. Másik fontos szempont, hogy ezzel az apple megoldja magának a töredezettség problémáját (még ha a régi(!) user felé aljas módon is), így a fejlesztők, kiegészítő gyártók, stbstb... könnyebben tudnak tervezni, egyszerűbb a terméktámogatás, hiszen nem 86 féle OS verzióhoz kell igazodni. Amúgy megemlítem, hogy az MS kb. a teljes wp7-es felhozatalra b*szott wp8 frissítést kiadni tudtommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- darkFlash CF8 Pro
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest