- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatása előtt megismerhetjük a Huawei új maratonfutóját
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ami azt illeti, nekem pl egy 4.1.2-es 3G-m van. Jelentem, a régi emlékekhez képest tetülassú minden létező szempontból. Ezen a telefonon annó driverrel meg duke nukemmel játszadoztam minden gond nélkül, most örülök, hogyha tudom a telefont kommunikációra (telefon/sms/email)(facebook messengerről nem is álmodok) használni. Mindazonáltal lássuk be, az Apple-nek (és az összes többi okostelefon (oprendszer.) gyártónak) érdeke a tervezett kihullajtás. Más kérdés, mennyire látványosan és nyílvánvalóan történik. Az apple kiadja az új os-t a régi telefonokra, amik cserébe a kb használhatatlan szintet fogják súrolni. A másik megoldás, hogy nincs 3+ évig szoftverfrissítés, és örülhetsz, ha megkapod a következő android főverziót. Nyílván megvannak az eszközök, amik akár 1-2-3 frissítést is megélhetnek, de sajnos ez kb. ugyan arra az árkategóriára jellemzőbb, ahol az iphone is tanyázik. Másik fontos szempont, hogy ezzel az apple megoldja magának a töredezettség problémáját (még ha a régi(!) user felé aljas módon is), így a fejlesztők, kiegészítő gyártók, stbstb... könnyebben tudnak tervezni, egyszerűbb a terméktámogatás, hiszen nem 86 féle OS verzióhoz kell igazodni. Amúgy megemlítem, hogy az MS kb. a teljes wp7-es felhozatalra b*szott wp8 frissítést kiadni tudtommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR 3 év garancia!
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest