- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Moto G Stylus (2026) és a Moto Pad (2026)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaTika
tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ami azt illeti, nekem pl egy 4.1.2-es 3G-m van. Jelentem, a régi emlékekhez képest tetülassú minden létező szempontból. Ezen a telefonon annó driverrel meg duke nukemmel játszadoztam minden gond nélkül, most örülök, hogyha tudom a telefont kommunikációra (telefon/sms/email)(facebook messengerről nem is álmodok) használni. Mindazonáltal lássuk be, az Apple-nek (és az összes többi okostelefon (oprendszer.) gyártónak) érdeke a tervezett kihullajtás. Más kérdés, mennyire látványosan és nyílvánvalóan történik. Az apple kiadja az új os-t a régi telefonokra, amik cserébe a kb használhatatlan szintet fogják súrolni. A másik megoldás, hogy nincs 3+ évig szoftverfrissítés, és örülhetsz, ha megkapod a következő android főverziót. Nyílván megvannak az eszközök, amik akár 1-2-3 frissítést is megélhetnek, de sajnos ez kb. ugyan arra az árkategóriára jellemzőbb, ahol az iphone is tanyázik. Másik fontos szempont, hogy ezzel az apple megoldja magának a töredezettség problémáját (még ha a régi(!) user felé aljas módon is), így a fejlesztők, kiegészítő gyártók, stbstb... könnyebben tudnak tervezni, egyszerűbb a terméktámogatás, hiszen nem 86 féle OS verzióhoz kell igazodni. Amúgy megemlítem, hogy az MS kb. a teljes wp7-es felhozatalra b*szott wp8 frissítést kiadni tudtommal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Renault, Dacia topik
- Sorozatok
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- újszerű iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst Apple garancia
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest