Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amilo02
aktív tag
Én úgy vagyok vele, töltöm ahogy kényelmes, és ha jó pár év múlva érezhetően romlik az akku teljesítménye, akkor kicseréltetem. Nem tudom miért kell ezt a dolgot túllihegni a telefonoknál is
. Iphone 12PMax-om megvan már lassan két éve, össze-vissza töltöm. Van, hogy 29W-os gyorstöltővel. Jelenleg 89%-on van az akku élettartama, de ebből abszolút semmi érezhető különbséget nem veszek észre.
Egy másik gondolat:
Lenovoéknál meg tudták oldani azt, hogy ha töltőre van dugva a notebook stb... be lehet kapcsolni egy tároló üzemmód funkciót ami még kikapcsolt állapotban sem engedi 60% fölé tölteni az akkut, ezzel kímélve azt. Cupertinoban is meg lehetne oldani ezt a dolgot
(persze tudom, kell a bevétel az alkatrészek eladásából is..).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Használt Zealot S79 hordozható bluetooth hangfal fekete / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Iphone 12PMax-om megvan már lassan két éve, össze-vissza töltöm. Van, hogy 29W-os gyorstöltővel. Jelenleg 89%-on van az akku élettartama, de ebből abszolút semmi érezhető különbséget nem veszek észre.
(persze tudom, kell a bevétel az alkatrészek eladásából is..).