- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Revoltek
üzenetére
Szintén zenész. Szerintem iPaddel nem lehet olyanokat kivitelezni, mint PC-n. Van MSOffice, van PhotoShop, utóbbival nincs tapasztalatom, előbbiben meg picit a Word ábrándított ki: nem tudtam a térköz beállításait előcsalni, valamint tabulátort használni - azaz a vonalzón el tudtam helyezni a pozíciót, csak az istennek se jöttem rá, hogy a szövegbe hogyan rakok. PowerPoint jó, össze lehet vele dobni elég kultúrált .ppt-t, Excelt még nem néztem. Az Apple iWorkkel nem voltam kibékülve, lehet azért, mert nem MS Office, de abban ránézésre több a funkció. Képeket szerkeszteni biztos lehet rendesen PhotoShoppal, majd letöltöm, egyelőre nincs szükségem rá.
Ha online média érdekel, ott vagy neked kell leadnod dokumentumban a cikket, vagy összeraknod egy admin felületen, vagy utóbbi megfejelve HTML ismerettel (nem nagy cucc, simán bevasalható és lehet vele érdekes dolgokat teremteni). HTML alapú dolgokkal nincs gondja az iPadnek (Safarinak), természetesen.
Amúgy én mezei iPad Airt használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest