Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lezl
tag
válasz
mazsiii92
üzenetére
Igaz más felhasználási szokások, ha biztos hogy elég a 64 gigás akkor jó vétel lehet az is én is itt indultam hogy Air...de aztán kezdtem sorra venni hogy a Samsung Tablet S-en ami 128 gigás és van benne nekem 256os sd folyton helygonddal küzdök 4 játék van fent de multkor nem volt helyem frissíteni a diablot pl úgy hogy a videók stb az sd kártyán vannak...szóval 256os kellett volna akkor már 319 és az talán nem is volt 5g-s...ami nélkül lehet élni de kényelmesebb ha van azthiszem az 359 volt akkor ahhoz képest hogy legyen jobb kijelző jobb kamera jobb hangszóró, pláne úgy hogy mivel én nem fogok venni apple füllhalgatót hogy hr zenét hallgassak (erre ma jöttem rá hogy semilyen hd kodeket nem támogat az apple csak a sajátját...) marad a belső hangszóró az már 40k ftot megér Ja és Thunderbolt amivel elvileg akár 120hz 4kt is ki lehet rakni a tvre...persze ha majd 1x lesz támogatás de airrel max 4k 30hz asszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest