Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
sityupityu
üzenetére
Én is csak jegyzetelek főként. Meg a jegyzeteléshez rajzolok.
Plusz inkább ezzel tapizok amikor lehet. Eleinte én is úgy voltam, hogy erre lehet jobb lenne egy olcsóbb, de azt már megtanultam, hogy kiegészítők terén, ha Apple-nél az ember spórolni akar, mindig lesz egy "de".
Meg hát, az kényelmes, hogy az ember felpattintja az oldalára és tölt, mint külön töltögetni.
Igen, rohadt drága és csesszék meg.
De összességében szerintem kell az igazi iPad élményhez.Az külön jó lenne, ha több navigációs gesztust támogatna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple Pencil USB C bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 5G 128GB 6GB RAM Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- A TÖKÉLETES Gamer egér! Nem csak gémereknek!!!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Plusz inkább ezzel tapizok amikor lehet. Eleinte én is úgy voltam, hogy erre lehet jobb lenne egy olcsóbb, de azt már megtanultam, hogy kiegészítők terén, ha Apple-nél az ember spórolni akar, mindig lesz egy "de".