Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- Yettel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Nekem orvosi ultrahang géppel van tapasztalatom, ami nagyrészt műanyag, és alkoholos törlővel szigorúan tilos fertőtleníteni. Elvileg minden cég ad egy ajánlást, hogy milyen törlőkendővel/szerrel lehet tisztítani a fejeket és a gépet.
Amit mi használunk az ez: Hartmann Mikrobac
Rendszeresen törölgetek vele ultrahang fejet ami műanyag, valami gumi-szerű akusztikus lencsével, az ultrahang gép műanyag részeit, gombjait, fogantyúit, érintőkijelzőt. Használtam már Samsung, Philips, GE és Mindray ultrahang készülékekhez, néha a telefonomat is áttörlöm vele, soha semminek nem volt még tőle baja.
Az alkoholos törlőkendő (pl. Hartmann Bacillol) csak felületekhez ajánlott, pl. asztal, tálca, szék, ágy, ilyesmi.
Nem tudom, hogy ez segít-e valakinek, és nyilván az iPad, meg a Macbook nem ultrahang gép, de egy Samsung érintőkijelző egy tablettől nem tudom, mennyire különbözik, talán nem nagyon. Telefonjaim bírták. Monitoron még nem próbáltam, azt nem szoktuk tapizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Mini 8.3 2024 128GB Wi-Fi Apple A17 Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung galaxyS8ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest