- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Amilo02
üzenetére
Nekem orvosi ultrahang géppel van tapasztalatom, ami nagyrészt műanyag, és alkoholos törlővel szigorúan tilos fertőtleníteni. Elvileg minden cég ad egy ajánlást, hogy milyen törlőkendővel/szerrel lehet tisztítani a fejeket és a gépet.
Amit mi használunk az ez: Hartmann Mikrobac
Rendszeresen törölgetek vele ultrahang fejet ami műanyag, valami gumi-szerű akusztikus lencsével, az ultrahang gép műanyag részeit, gombjait, fogantyúit, érintőkijelzőt. Használtam már Samsung, Philips, GE és Mindray ultrahang készülékekhez, néha a telefonomat is áttörlöm vele, soha semminek nem volt még tőle baja.
Az alkoholos törlőkendő (pl. Hartmann Bacillol) csak felületekhez ajánlott, pl. asztal, tálca, szék, ágy, ilyesmi.
Nem tudom, hogy ez segít-e valakinek, és nyilván az iPad, meg a Macbook nem ultrahang gép, de egy Samsung érintőkijelző egy tablettől nem tudom, mennyire különbözik, talán nem nagyon. Telefonjaim bírták. Monitoron még nem próbáltam, azt nem szoktuk tapizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Noctua-jubileum: 20 év, félmillió ingyenes rögzítőkészlet
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 16" i9-13950HX 64GB RAM 1TB Nvidia RTX 3500 ADA 12GB 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest