Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Android szakmai topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
andras7575
üzenetére
A 9-ről nem olvastam volna, hogy érintené (személyesen én azt nem próbáltam, mert azt nem terveztem megvenni). Az új minit próbáltam, elkezdtem rajta scrollozni a PH fórumot és elkönyveltem magamban hogy na biztos a demo szoftver az oka, hogy ilyet látok. Aztán láttam a neten, hogy sajnos nem. Szerintem tisztán szöveget tartalmazó oldalnál (mint itt a fórum) nagyon feltűnő. És emellett zavaró. Más eszközön nekem nem tűnt fel a jelenség ilyen zavaró mértékben.
Nem probléma számomra a dolog, a lényeg hogy még vásárlás előtt kiderült, így másik irányba nézelődök, mert én személy szerint sokat dolgozok szövegekkel így jellemzően látnám a jelenséget. Aki másra használja, pl játék, rajzolás, tollal jegyzetelés, azoknak valószínű hogy nem is igazán fog előjönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Huawei P30 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest