- iPhone topik
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Azzal az alábbi háttérinformációkkal feltöltött kérdéssel fordulok felétek, mely alapján némi támpontot és segítséget szeretnék kérni - javaslat formájában - Ipad vásárlás tekintetében.
Én pedagógusként dolgozom egy többszintű tagozaton belüli gyerekanyaggal foglalkozó iskolában. Informatika a fő területem, és én a pályámon mindig azt az álláspontot képviselem, hogy amit lehet, digitalizálom és előnyt élvezzen a dinamikus távelérések. Osztályfőnök is vagyok, így kétségtelen a töménytelen papírmunka. Naptárba vezetem a tanórai haladási pontokat.
Célom a naptár és a majdnem a teljes papírmunka digitális formában történő helyetesítése. Kétség sem fér hozzá, hogy a most kezdett tanév eleji feladataim során adódó papírmunkák kezelésénél jól jött volna egy táblagép.
A kérdés az, hogy a fenti célok maximális eléréséhez milyen táblagépet érdemes venni. Természetesen az egyedüli korlátaim a pénz, de ha sokat segít a komolyabb gép, akkor nem tökölök.
Táblagéppel szembeni elvárások:
- Digitális naptár emlékeztetővel
- Jegyzetelés (toll biztos kell)
- Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni
- Napi szinten hordoznám, így masszív tokot szeretnék (nekem a gyárit ajánlották)
- Hosszútávra gondolkodok, a támogatást ismerve 5-6 évre mindenképp
- Mindenképp a legfrisebb modellek közül szeretnék választani.
- Mini és alap (10,2 asszem) nem játszik: Marad Air 4 és Pro
- Némi játék
- Microsoft Office, de csak alapfunkciók tekintetében (Ipadhez bill nekem nem kell!)Szívem szerint 12,9-es Pro-t vennék, csak is azért hosszútávú használata garantált. Tesómnak 2021-es 11 colos Proja van. Mivel ua mint az Air 4, így lehet kicsi lesz?
Köszönöm szépen előre is a helpet!
Esetleg 14-én esélytelen egy Air 5 bemutatása?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Használt Bonsen VS1900 vákuumos fóliahegesztő
- MCDODO T03 fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
- 44999 FORINT MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest