Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Carasc0

őstag

Sziasztok!

Azzal az alábbi háttérinformációkkal feltöltött kérdéssel fordulok felétek, mely alapján némi támpontot és segítséget szeretnék kérni - javaslat formájában - Ipad vásárlás tekintetében.

Én pedagógusként dolgozom egy többszintű tagozaton belüli gyerekanyaggal foglalkozó iskolában. Informatika a fő területem, és én a pályámon mindig azt az álláspontot képviselem, hogy amit lehet, digitalizálom és előnyt élvezzen a dinamikus távelérések. Osztályfőnök is vagyok, így kétségtelen a töménytelen papírmunka. Naptárba vezetem a tanórai haladási pontokat.

Célom a naptár és a majdnem a teljes papírmunka digitális formában történő helyetesítése. Kétség sem fér hozzá, hogy a most kezdett tanév eleji feladataim során adódó papírmunkák kezelésénél jól jött volna egy táblagép.

A kérdés az, hogy a fenti célok maximális eléréséhez milyen táblagépet érdemes venni. Természetesen az egyedüli korlátaim a pénz, de ha sokat segít a komolyabb gép, akkor nem tökölök.

Táblagéppel szembeni elvárások:

- Digitális naptár emlékeztetővel
    - Jegyzetelés (toll biztos kell)
    - Minden szükséges dokumentumot scan vagy fotózott formában egy kialakított mappa struktúrában tárolni és az épület bármely pontján instant elővenni
    - Napi szinten hordoznám, így masszív tokot szeretnék (nekem a gyárit ajánlották)
    - Hosszútávra gondolkodok, a támogatást ismerve 5-6 évre mindenképp
    - Mindenképp a legfrisebb modellek közül szeretnék választani.
    - Mini és alap (10,2 asszem) nem játszik: Marad Air 4 és Pro
    - Némi játék
    - Microsoft Office, de csak alapfunkciók tekintetében (Ipadhez bill nekem nem kell!)

Szívem szerint 12,9-es Pro-t vennék, csak is azért hosszútávú használata garantált. Tesómnak 2021-es 11 colos Proja van. Mivel ua mint az Air 4, így lehet kicsi lesz?

Köszönöm szépen előre is a helpet! :R

Esetleg 14-én esélytelen egy Air 5 bemutatása?

Új hozzászólás Aktív témák