Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
válasz
honeypot
üzenetére
Köszi a tippeket!
Így már értem,hogy apple ugy csinálja meg az app-okat,hogy rólad feltételezi hogy ugyis hülye vagy hozzá.
Nekem jobban bejött eddig android mint ipad féle megoldások ahol minden végtelenül le van egyszerűsítve.
Még ismerkedek talán később pozitivabb lesz a véleményem erről.Most aktiváltam az apple tv+ 3 hónapos ajándékidőszakot és meglepő,hogy alig van kínálat és van köztük olyan ami ettől függetlenül felárasak, ehhez képest nyilván jobb netflix, hbo és amazon prime... csak azért lepődtem meg mert most léptek a streampiacra nemrég és ilyenkor inkább arra kéne törekedni,hogy minnél több tartalom és olcsóság mig nem érik el megfelelő előfizetői szintet nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest