- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Redpaladin #44633 üzenetére
Félreértetted, a 9. generáció örök életére Pencil 1-es marad, ez nem szoftverfrissítés kérdése.
az iPad-Pencil kapcsolat hardveres - nem szoftveres
ahogy írták előttem, ez inkább arra vonatkozik, hogy most kiadásra kerülő sima alap iPad is végre Pencil 2-es lesz, azaz a Pencil 1 teljesen nyugdíjba vonul
-
bmakszim
őstag
válasz
Redpaladin #44633 üzenetére
Szerintem az iPad 10 utódja kapja meg. Vagyis a 11.
Fura, hogy erre a hétre várják. 23-áig még tart a back to school. -
feddel
senior tag
válasz
Redpaladin #44518 üzenetére
Pár nap múlva nekem is érkezik egy pen, majd megosztom a tapasztalatokat, addig én is csak YT videót láttam.
-
pzstm
titán
válasz
Redpaladin #44520 üzenetére
UPS szerint holnap estig kapom meg, amazon szerint hetfo….ha hetfo remelem lesz valami visszajelzes mert nem vegig leszek itthon sajnos
szerdatol meg elesben tesztelem meloban meetingeken is
-
pzstm
titán
válasz
Redpaladin #44518 üzenetére
én hétfőn kapom meg ezt, többen ajánlották, reméljük jó lesz, majd megírom:
https://www.amazon.de/dp/B0B4NL6HS4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
-
kchris78
veterán
válasz
Redpaladin #44516 üzenetére
Igen, nagyon meg kell nezni a tudasat az utangyartottaknak, hogy mi a mukodesi elv, az ujjadat szinulalja le vagy valami komolyabb.
-
Noxy
veterán
válasz
Redpaladin #35085 üzenetére
Minden NAS-nak van app-ja az iOS-re. Nem kell semmit előre letölteni mert online már a NAS-n látni a képet, bárhol bármikor. Ha meg offline akarod látni akkor egy két bökéssel leszedi az iPad-ra.
Videókkal uan ez. Ha van net, 2-3 TB videó között válogatok, ha meg nincs, pld repülőn, leszedem és az iTunesben hozzáadom a fájlmegosztásnál a VLC-hez, vagy valamelyik videóplayer app-hoz.
Ennyi lenne. -
Kaba
veterán
válasz
Redpaladin #35089 üzenetére
Az ajándék időszak korábban 1 év volt.A kínálatot befolyásolta a covid helyzet.A közeljövőben bővülni fog a kínálat,ezért is lett 3 hónapra lerövidítve az ingyenesség.
-
HardRic
addikt
válasz
Redpaladin #35089 üzenetére
Az AppleTV+ amit ingyen kínálnak új felhasználóknak egy ideig, amin csak sajátkészítésű filmek, sorozatok vannak. Teljesen más az üzletpolitika ott mint egy Netflixnél.
-
honeypot
tag
válasz
Fájlok appben megnyitod a képet, aztán elmented fotóként [kép]
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
Ettől a Fájlok vs. Fotók dologtól én is téptem a hajam az első hónapokban. NAS-t nem használok, de a Google Drive vagy például az Adobe Lightroom esetében egyaránt felajánlja a Fotókba és a Fájlokba exportálást is. Talán az lehet a mögöttes logika, hogy a Fotók az elsősorban a fotóid amit a telefon kamerájával lőttél családról, kajákról stb, ne ebbe keveredjen bele mondjuk egy tervrajz vagy egy csöcsös nő
-
válasz
Redpaladin #34761 üzenetére
Töltő és kábel van hozzá.
Air modernebb design, időtállóbb hardver, laminált kijelző és usb-c miatt érheti meg. Illetve pencil 2 való hozzá ha számít ez és más a hangszórók elhelyezése. Neked kell eldönteni ezek kellenek-e. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
Redpaladin #34761 üzenetére
Szia,
töltő és kábel jár hozzá természetesen. Az Air mellett szól, hogy szebb, két generációval újabb hardver, Lightning helyett univerzálisab Type C csatlakozó, valamivel nagyobb kijelző és laminált ami főleg akkor számít ha akarsz ceruzát használni. Bármelyiket veszed, a 32/64 Gb verziót nem javaslom, max ha netezésen kívül semmire nem használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air - 16 GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest