Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Redpaladin
üzenetére
Félreértetted, a 9. generáció örök életére Pencil 1-es marad, ez nem szoftverfrissítés kérdése.
az iPad-Pencil kapcsolat hardveres - nem szoftveres
ahogy írták előttem, ez inkább arra vonatkozik, hogy most kiadásra kerülő sima alap iPad is végre Pencil 2-es lesz, azaz a Pencil 1 teljesen nyugdíjba vonul
-
bmakszim
őstag
válasz
Redpaladin
üzenetére
Szerintem az iPad 10 utódja kapja meg. Vagyis a 11.
Fura, hogy erre a hétre várják. 23-áig még tart a back to school. -
feddel
senior tag
válasz
Redpaladin
üzenetére
Pár nap múlva nekem is érkezik egy pen, majd megosztom a tapasztalatokat, addig én is csak YT videót láttam.
-
pzstm
titán
válasz
Redpaladin
üzenetére
UPS szerint holnap estig kapom meg, amazon szerint hetfo….ha hetfo remelem lesz valami visszajelzes mert nem vegig leszek itthon sajnos

szerdatol meg elesben tesztelem meloban meetingeken is
-
pzstm
titán
válasz
Redpaladin
üzenetére
én hétfőn kapom meg ezt, többen ajánlották, reméljük jó lesz, majd megírom:
https://www.amazon.de/dp/B0B4NL6HS4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
-
kchris78
veterán
válasz
Redpaladin
üzenetére
Igen, nagyon meg kell nezni a tudasat az utangyartottaknak, hogy mi a mukodesi elv, az ujjadat szinulalja le vagy valami komolyabb.
-
Noxy
veterán
válasz
Redpaladin
üzenetére
Minden NAS-nak van app-ja az iOS-re. Nem kell semmit előre letölteni mert online már a NAS-n látni a képet, bárhol bármikor. Ha meg offline akarod látni akkor egy két bökéssel leszedi az iPad-ra.
Videókkal uan ez. Ha van net, 2-3 TB videó között válogatok, ha meg nincs, pld repülőn, leszedem és az iTunesben hozzáadom a fájlmegosztásnál a VLC-hez, vagy valamelyik videóplayer app-hoz.
Ennyi lenne. -
Kaba
veterán
válasz
Redpaladin
üzenetére
Az ajándék időszak korábban 1 év volt.A kínálatot befolyásolta a covid helyzet.A közeljövőben bővülni fog a kínálat,ezért is lett 3 hónapra lerövidítve az ingyenesség.
-
HardRic
addikt
válasz
Redpaladin
üzenetére
Az AppleTV+ amit ingyen kínálnak új felhasználóknak egy ideig, amin csak sajátkészítésű filmek, sorozatok vannak. Teljesen más az üzletpolitika ott mint egy Netflixnél.
-
honeypot
tag
válasz
Redpaladin
üzenetére
Fájlok appben megnyitod a képet, aztán elmented fotóként [kép]
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
Redpaladin
üzenetére
Ettől a Fájlok vs. Fotók dologtól én is téptem a hajam az első hónapokban. NAS-t nem használok, de a Google Drive vagy például az Adobe Lightroom esetében egyaránt felajánlja a Fotókba és a Fájlokba exportálást is. Talán az lehet a mögöttes logika, hogy a Fotók az elsősorban a fotóid amit a telefon kamerájával lőttél családról, kajákról stb, ne ebbe keveredjen bele mondjuk egy tervrajz vagy egy csöcsös nő
-
válasz
Redpaladin
üzenetére
Töltő és kábel van hozzá.
Air modernebb design, időtállóbb hardver, laminált kijelző és usb-c miatt érheti meg. Illetve pencil 2 való hozzá ha számít ez és más a hangszórók elhelyezése. Neked kell eldönteni ezek kellenek-e. -
mindthecrap
aktív tag
válasz
Redpaladin
üzenetére
Szia,
töltő és kábel jár hozzá természetesen. Az Air mellett szól, hogy szebb, két generációval újabb hardver, Lightning helyett univerzálisab Type C csatlakozó, valamivel nagyobb kijelző és laminált ami főleg akkor számít ha akarsz ceruzát használni. Bármelyiket veszed, a 32/64 Gb verziót nem javaslom, max ha netezésen kívül semmire nem használod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad A16 11" 128Gb W-fi, 24 hónap Garancia, Ezüst Színben, Újszerű, MediaMarkt számla
- iPad Mini 7 128gb +garancia
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Ulefone RugKing 4 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest