Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Elhiszem a problémáidat, a közlésmódon még csiszolhatsz.
Jól döntöttél, hogy eladod.
Az Adblock-ot amúgy mostanra már illik kerülni, nem ajánlott már és nem biztonságos, de ez csak 1 szösszenet, a problémádra nem megoldás.

Sajnos lehetnek ilyenek amiket írsz, a töltést én nem tapasztalom, az én air 4-em feltölt normálisan, és nam is lassan. (gondolom a gyái töltőjét használod, vagy egyenértékűt vele, és a kábelnél is.)
Én úgy gondolom, hogy te picit többre akarod használni, mint amire való egy bármilyen tablet/ipad. Mindig azt mondom, hogy ezek másodlagos/kiegészítő informatikai eszközök, és arra tökéletes is, de notit/asztali gépet sosem fognak kiváltani teljes mértékben.
Portbővítőknél nagyon meg kell válogatni mit mire teszel, sajnos sok hardver nem működik úgy ahogy kellene.
Zárójel:
Pl huawei google-nél is vannak most problémák...
olyat ne vegyél, xiaomi v samsung szerintem, bár hozzá teszem én nem vennék androidos telót, de ezekkel jók a tapasztalat.Sikeres mihamarabbi eladást, és használd egészséggel az új eszközöd, ha veszel mást.

Attól én még fenntartom, hogy az apple termékek elég jók, nyilván ott is lehetnek gigszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest