- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia.
Elhiszem a problémáidat, a közlésmódon még csiszolhatsz.
Jól döntöttél, hogy eladod.
Az Adblock-ot amúgy mostanra már illik kerülni, nem ajánlott már és nem biztonságos, de ez csak 1 szösszenet, a problémádra nem megoldás.

Sajnos lehetnek ilyenek amiket írsz, a töltést én nem tapasztalom, az én air 4-em feltölt normálisan, és nam is lassan. (gondolom a gyái töltőjét használod, vagy egyenértékűt vele, és a kábelnél is.)
Én úgy gondolom, hogy te picit többre akarod használni, mint amire való egy bármilyen tablet/ipad. Mindig azt mondom, hogy ezek másodlagos/kiegészítő informatikai eszközök, és arra tökéletes is, de notit/asztali gépet sosem fognak kiváltani teljes mértékben.
Portbővítőknél nagyon meg kell válogatni mit mire teszel, sajnos sok hardver nem működik úgy ahogy kellene.
Zárójel:
Pl huawei google-nél is vannak most problémák...
olyat ne vegyél, xiaomi v samsung szerintem, bár hozzá teszem én nem vennék androidos telót, de ezekkel jók a tapasztalat.Sikeres mihamarabbi eladást, és használd egészséggel az új eszközöd, ha veszel mást.

Attól én még fenntartom, hogy az apple termékek elég jók, nyilván ott is lehetnek gigszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo Idea Tab 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest