Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Mobil flották
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semin
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
Hogy megéri e azt úgy is te fogod eldönteni.
A soc "CPU" része még nem is annyira durva előrelépés, de a "GPU" az nagyon durva a pro-ban. A 4 hangszóró brutálisan jól szól, mintha nem is tablet lenne.(ez komolyan meglepett)
120Hz-es kijelző nekem nem adott akkora extrát, én nem estem hasra tőle. 64G viszont kevés, - nem 2015-ben vagyunk - ha egy picit előre gondolkodsz min 128G.
A Pronak nagyobb a fényereje is, szabad téren jól jön. Face ID-ról én már nem szívesen szoktam volna vissza Touch ID-ra. pl szeretem hogy ha nincs is feloldva rápillantasz, és elolvasod a kapott üzeneteket. Kamera majdnem mindegy egy tabletnél, de ha véletlen kell hát sokkal jobb a Pro.Ami nagyon bejött az a LiDAR-szkenner. Pont szobát rendezünk be és félelmetesen jó ez az AR lakberendezés

Neked kell tudnod mennyit szánsz rá, és milyen kompromisszumokat vagy hajlandó kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Magic Keyboard 11 hüvelykes iPad Pro -hoz (M4 - M5) magyar fehér
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Autós kamera eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest