Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Most ezt nem kekeckedésből kérdezem, és lehet, hogy már volt róla szó korábban, de miért ragaszkodik ennyire sok ember a Safarihoz? Nekem sohasem jött be, rengeteg olyan funkció hiányzott belőle, ami szerintem egy böngészőben kellene, hogy legyen, pedig nem vagyok valami extrém user. Valamennyi Apple készülékes ismerősöm már rég megszabadult tőle, és én is csak véletlenül szoktam elindítani, ha pl. emailen belül egy linkre nyomok. Ismétlem, nem kekeckedés, de mi miatt ragaszkodik ennyi ember hozzá? Mi az, amit ők látnak benne, csak én nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Fűnyíró topik
- Fotók, videók mobillal
- BMW topik
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - i5 7y57- 12,3" FullHD
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- AKCIÓ! Asus VG27AQ3A 27 180Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest