- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Más néven érkezik a Xiaomi kameratelefonja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SharpSA
üzenetére
smc: Tavaly ilyenkor vettem Lenovo D330-at és egyáltalán nem volt lassú a fájlok másolása az eMMC miatt. Pedig egymás mellett használtam azt és az iPadet.
SharpSA: Ez a modell volt nekem is csak a 128 GB-os, SIM kártya nélküli verzió. Internetről rendeltem és egy hét múlva visszavittem mert (mint fentebb írtam is pár napja) az érintőképernyőre tervezett alkalmazások amiket megvásároltam az elmúlt néhány évben megszűntek (Cloud appok, Streaming appok, játékok stb.) Állítólag viszont a Microsoft most azt tervezi hogy Android alkalmazásokat lehessen telepíteni natívan Winre. Dög lassú? Én semmi ilyet nem vettem észre, sőt... Miután visszavittem, vettem egy (kizárólag a torrent és a Total Commander miatt) Lenovo Tab M10 FHD PLUS-t 4 GB/64 GB... de az a helyzet, hogy a két eszköz helyet szeretnék egyet, ami a fent leírtaknak megfelel.
Amennyiben te elégedetlen vagy vele, lehet hogy engem érdekelne a D330-ad...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A Pixel 9 AirDropot, a Pixel 11 Face ID-t kap
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- SSD kibeszélő
- Diabetes - Cukorbetegség
- Honda topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- FIFA 16 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest