Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 - alap
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SharpSA
üzenetére
smc: Tavaly ilyenkor vettem Lenovo D330-at és egyáltalán nem volt lassú a fájlok másolása az eMMC miatt. Pedig egymás mellett használtam azt és az iPadet.
SharpSA: Ez a modell volt nekem is csak a 128 GB-os, SIM kártya nélküli verzió. Internetről rendeltem és egy hét múlva visszavittem mert (mint fentebb írtam is pár napja) az érintőképernyőre tervezett alkalmazások amiket megvásároltam az elmúlt néhány évben megszűntek (Cloud appok, Streaming appok, játékok stb.) Állítólag viszont a Microsoft most azt tervezi hogy Android alkalmazásokat lehessen telepíteni natívan Winre. Dög lassú? Én semmi ilyet nem vettem észre, sőt... Miután visszavittem, vettem egy (kizárólag a torrent és a Total Commander miatt) Lenovo Tab M10 FHD PLUS-t 4 GB/64 GB... de az a helyzet, hogy a két eszköz helyet szeretnék egyet, ami a fent leírtaknak megfelel.
Amennyiben te elégedetlen vagy vele, lehet hogy engem érdekelne a D330-ad...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Macska topik
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest