Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerencF
kezdő
Üdv mindenki!
Csatlakoznék egy Air 4-el. 3 napja nyüstölöm nagy megelégedéssel. Sokminden furcsa nekem, de szeretem a kihívásokat. Viszont 2 dologra nem találtam választ.
A szoftveres billentyűzeten a swype (ujjhúzásos módszer) az iPad-en nem működik, csak iPhone-on? Mert a Google-ban keresgéltem és telefonon használják.
A másik, hogy a beépített filekezelővel sikeresen rácsatlakoztam FTP-n a hálózatomra (pontosabban SMB), de a fő mappát látom csak, nem tudok belelépni az almappába. Az iPad-en keressem a hibát, vagy a hálózatomban? Más eszközzel látok minden mappát.
Köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet iPad Air 11 2024 128GB WiFi M2
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs