- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Csak egy kis tapasztalat, hogy ne járjatok úgy mint én. Venni akartam egy ipad mini 2-t (alap 16GB-os, wifis). Gondoltam elmegyek egy istyle boltba, mert 6ból 4 üzletben a weboldal szerint készleten volt. Árkádban közölték, hogy a webshopos infók eltérhetnek, gépük szerint egyik boltban sem volt belőle. Végül az Arénában kaptam ˙(iCentre - külön kérés nélkül félre tették nekem, mikor telefonon érdeklődtem). Sajnos a tokok viszont náluk drágábbak voltak (kb. mediamarkt-os ár - itt amúgy szintén voltam ipadért...webshopon ugyan 99e Ft, mivel nem foglaltam le előre, 110e lett volna).
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 128GB M1 Cellular Ezüst 2021 1 év garancia
- új iPad PRO 11 M5 CHIP (2025) 256GB WIFI space black makulátlan 2026 december 13-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest