Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Lehet, hogy itt rontottam el... 142 EUR-t mondtak a pénztárnál, én meg mutatgattam nekik, hogy a polcon meg bezzeg 58 EUR van kirakva (több ugyanolyan combo touch elött)... viszont arra hivatkoztak, hogy a cimkén nem volt rajta hogy melyik termékre vonatkozik, csak a saját mediamarktos kódjuk, ami alapján az az ár egy másik termékre vonatkozott - vki átrendezgette az árukat, csak az árcimkéket nem... én meg már azt hittem hogy a kifutó termék (iPad 7) miatt van igy leárazva - mivel az egyik eladó ecsetelte is nekem, hogy ez nem kompatibilis az ujjal (ö nem tudta azt amit én lenyomoztam).
Igazából leállhattam volna velük erösködni ez igaz, de inkább csak elmondtam a szitut és minekután végül a kérdésemre (hogy most akkor adják ekkora áron vagy nem) az jött, hogy nem, otthagytam öket a 'csába, hogy akkor nem kell - mert rendszeresen visszajáró vásárló vagyok ott, és jobb a békesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Interactive Brokers társalgó
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest