- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv!
Van egy egész jó laptopom, azonban gyakorlatilag csak filmezésre használom, amit iPaden is tudok csinálni. Ami azt illeti, sokszor olyan nyakatekert pózokban nézem a műsorokat, hogy kényelmesebb is a tablet. Úgy gondoltam tehát, hogy eladom a gépet, mivel az iPad minden igényemet kielégítheti. Az adattárolást kivéve.
Hallottam bizonyos eszközökről, amelyek képesek saját wifijükön keresztül megosztani az adattárolók tartalmát. Mivel semmit nem tudok róluk, azonban az ötlet tetszik, ezért jöjjenek a kérdések.
Mi a neve ezeknek az eszközöknek?
Használható a való életben, vagy csak papíron jó?
Az iOS mennyire szereti őket? Gondolok itt a fájlkezelésre stb. Az iPhone-nal lőtt képeket át tudnám transzferálni rá gond nélkül (akár JB segítségével), vagy inkább csak "olvasni" tudom az adatokat?
2.5"-os HDD-t is lehet rájuk dugni, vagy nem képesek azt meghajtani, és marad a flash drive?
Mennyi idő alatt öli le a wifin keresztüli filmnézés az iPad Mini Retinát, és meddig bírják ezek az eszközök?
Ez az eszköz ugye saját wifit használ, vagyis ő maga "generálja", nem pedig egy már élő hálózatra csatlakozik? Mert sokszor vagyok internet nélküli környezetben, szóval esszenciális lenne, hogy bármikor hozzáférjek.
Mindent összefoglalva, ha arra lenne szükségem, hogy a filmjeimet tároljam valahol, és bármikor meg tudjam nézni őket a tableten, akkor jó megoldás lenne ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Subaru topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- iPhone 15 Pro 256GB 88% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest