- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Mobil flották
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
Üdv!
Van egy egész jó laptopom, azonban gyakorlatilag csak filmezésre használom, amit iPaden is tudok csinálni. Ami azt illeti, sokszor olyan nyakatekert pózokban nézem a műsorokat, hogy kényelmesebb is a tablet. Úgy gondoltam tehát, hogy eladom a gépet, mivel az iPad minden igényemet kielégítheti. Az adattárolást kivéve.
Hallottam bizonyos eszközökről, amelyek képesek saját wifijükön keresztül megosztani az adattárolók tartalmát. Mivel semmit nem tudok róluk, azonban az ötlet tetszik, ezért jöjjenek a kérdések.
Mi a neve ezeknek az eszközöknek?
Használható a való életben, vagy csak papíron jó?
Az iOS mennyire szereti őket? Gondolok itt a fájlkezelésre stb. Az iPhone-nal lőtt képeket át tudnám transzferálni rá gond nélkül (akár JB segítségével), vagy inkább csak "olvasni" tudom az adatokat?
2.5"-os HDD-t is lehet rájuk dugni, vagy nem képesek azt meghajtani, és marad a flash drive?
Mennyi idő alatt öli le a wifin keresztüli filmnézés az iPad Mini Retinát, és meddig bírják ezek az eszközök?
Ez az eszköz ugye saját wifit használ, vagyis ő maga "generálja", nem pedig egy már élő hálózatra csatlakozik? Mert sokszor vagyok internet nélküli környezetben, szóval esszenciális lenne, hogy bármikor hozzáférjek.
Mindent összefoglalva, ha arra lenne szükségem, hogy a filmjeimet tároljam valahol, és bármikor meg tudjam nézni őket a tableten, akkor jó megoldás lenne ez?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Red Dead Redemption 2 (Konzol)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Nubia Pad Pro - 16/512GB I Snapdragon 8 Gen 3 I 144Hz I Makulátlan I Foxpost az árban!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4785
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Apple iPad Air 2 (A1567) 16GB Wi-Fi + Cellular Asztroszürke
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest