Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha egy kis információhoz jutok.Annyira nem vagyok otthon a témában..
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!
ÜDv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Spórolós topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.