Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Golfórát csinált a Huawei a gyönyörű GT 6 Próból
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
b,gabor991
csendes tag
válasz
kuntics
üzenetére
ÉRtelek ennek örülök.
Nekem mondjuk androidos a telóm azzal össze lehet hangolni? Még azt akartam kérdezni hogy küldö hdd-t hozzá lehet csatlakoztatni vagy csak valami speciális apple-s külső hdd-t? Meg annyi még hogy memóriakártyával lehet bővíteni a sima 32 gb os ipad7 et? Köszönöm válaszod!
ÜDv -
b,gabor991
csendes tag
válasz
mindthecrap
üzenetére
köszi!
-
b,gabor991
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hátha egy kis információhoz jutok.Annyira nem vagyok otthon a témában..
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.
Köszönöm a válaszokat és a segítséget előre is!
ÜDv Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Processzorok Olcsón Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nekem mondjuk androidos a telóm azzal össze lehet hangolni? Még azt akartam kérdezni hogy küldö hdd-t hozzá lehet csatlakoztatni vagy csak valami speciális apple-s külső hdd-t? Meg annyi még hogy memóriakártyával lehet bővíteni a sima 32 gb os ipad7 et? Köszönöm válaszod!
Egyik nap ipad-okat nézegettem szeretnék venni a közeljövőben,viszont win10 es notebbok om van és android telefonom.Össze lehet ezeket hangolni szerintetek?
Úgy értem fájlokat átmásolgatni pl zenék,képek,videók.. email-ezés ilyesmikre gondoltam.Próbáltam utánajárni neten de nem igazán kaptam róla konkrét képet hogy mennyire tudnám ezeket összehangolni.Gondolom páran azt írjátok majd hogy vegyek egy androidos vagy windows alapú tablettet lehet az lesz majd ha nincs rá megoldás,de egy kérdést megér. Valahogy megtetszett konkrétan az ipad7.