- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Anyám ma hívott, hogy elvileg "ráírtak" - idéztem az emailből - és megnyitva ezt tapasztalta: [kép] . Ránéztem az iCloud-ján a naptárjára, de nem volt benne semmi ilyen, illetve utána ő is mondta, hogy már nem látja. Valaki meg tudná mondani, hogy mi a jó isten lehetett ez? Nem csak őt, de engem is zavar, mert már konkrétan mindent erről intéz: bank, apple pay, stb... Van iphone-ja is, azon nem látott semmi ilyet, ahol csak lehet 2fa be van kapcsolva, kísérlet nem volt semmire. Kezdjünk aggódni, vagy mi van? Hétvégén le fogok menni hozzá és be lesz üzemelve egy normális router meg PiHole, nem gondoltam, hogy addig bàrmi gond lehetne. Megbízhatatlan linkre nem kattintott, appot szerintem nem töltött le újat, nem is tudná hol kell keresni, azt én szoktam intézni, de legutoljára decemberben volt ilyen, frissítések automatikusra vannak állítva.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- OLED TV topic
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Medence topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest