- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Ha már a témában vagyunk, lenne még egy kérdésem.
Véleményetek szerint, az én felhasználásom mellé elég lenne 3-4 évre egy iPad, laptop helyett? Szövegszerkesztésre, táblázatok írására (két oszlopot használnék kb, tehát nem nagy dolgokról van szó), bemutatók készítésére (heti 1-2), teljesen alap fotó-videószerkesztésre, tartalomfogyasztásra használnám. Meg ha már van toll kezelési opció, lehet rajzolgatnék is. Vagy inkább egy 2017-es MacBook Air jobb lenne? A kettő között gondolkodom, mert szeretném végre leváltani a nagyon alap laptopom, egy jobb és hordozhatóbb masinára, aztán inkább az iPaddel szemezgettem mostanában, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- Robotporszívók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- Apple iPad Pro 11 4th Gen 256Gb Cellular , uj aktiválatlan!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Véleményetek szerint, az én felhasználásom mellé elég lenne 3-4 évre egy iPad, laptop helyett? Szövegszerkesztésre, táblázatok írására (két oszlopot használnék kb, tehát nem nagy dolgokról van szó), bemutatók készítésére (heti 1-2), teljesen alap fotó-videószerkesztésre, tartalomfogyasztásra használnám. Meg ha már van toll kezelési opció, lehet rajzolgatnék is. Vagy inkább egy 2017-es MacBook Air jobb lenne? A kettő között gondolkodom, mert szeretném végre leváltani a nagyon alap laptopom, egy jobb és hordozhatóbb masinára, aztán inkább az iPaddel szemezgettem mostanában, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.