- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Ha már a témában vagyunk, lenne még egy kérdésem.
Véleményetek szerint, az én felhasználásom mellé elég lenne 3-4 évre egy iPad, laptop helyett? Szövegszerkesztésre, táblázatok írására (két oszlopot használnék kb, tehát nem nagy dolgokról van szó), bemutatók készítésére (heti 1-2), teljesen alap fotó-videószerkesztésre, tartalomfogyasztásra használnám. Meg ha már van toll kezelési opció, lehet rajzolgatnék is. Vagy inkább egy 2017-es MacBook Air jobb lenne? A kettő között gondolkodom, mert szeretném végre leváltani a nagyon alap laptopom, egy jobb és hordozhatóbb masinára, aztán inkább az iPaddel szemezgettem mostanában, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- A 20. jubileumi Pentium G3258 tesztje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- BMW topik
- Fejhallgatós találkozó
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4802
- iPad 9 gen wifi 64GB dobozos
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Véleményetek szerint, az én felhasználásom mellé elég lenne 3-4 évre egy iPad, laptop helyett? Szövegszerkesztésre, táblázatok írására (két oszlopot használnék kb, tehát nem nagy dolgokról van szó), bemutatók készítésére (heti 1-2), teljesen alap fotó-videószerkesztésre, tartalomfogyasztásra használnám. Meg ha már van toll kezelési opció, lehet rajzolgatnék is. Vagy inkább egy 2017-es MacBook Air jobb lenne? A kettő között gondolkodom, mert szeretném végre leváltani a nagyon alap laptopom, egy jobb és hordozhatóbb masinára, aztán inkább az iPaddel szemezgettem mostanában, de most egy kicsit elbizonytalanodtam.