- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Mortex
üzenetére
Én is most erre várok, pár hete kitaláltam, hogy jó lenne egy iPad, de már úgy vagyok vele megvárom ezt. Elvileg az Apple ráállt a 1,5 éves ciklusokra az iPadek esetén, így most a Pro frissítése van soron, ősszel meg az Air és a Mini, rá következő tavasszal meg a sima iPad (ha tényleg igaz ez a menetrend ebben a formában).
De ugye a bemutatónak még bekavarhat a koronavírus, az Apple nem sűrűn mutat be úgy cuccot, hogy nem tudja záros időn belül megindítani az értékesítést. Mondjuk innen nézve, hogy mire várok azt nem tudom, az engem érintő modellek frissítése még odébb van a menetrend szerint, de nem sietek sehova, megvárom mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest