Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
A fólia témához:
Az iPad Pro 10.5-t használtan vettem, volt rajta egy hibátlanul felrakott üvegfólia, így használtam hónapokig. Sajnáltam levenni, mert teljesen karcmentes volt, de nagyon zavart az ujjlenyomat rajta meg a fényvisszaverés. Most este gondoltam egy merészet, és úgy voltam vele leveszem róla, max majd rakok rá másikat.
Hát úristen.
Gyönyörű. Nem csillog. Nem ujjlenyomat mágnes. Sokkal szebb színek. Sajnálom, hogy nem próbáltam ki hamarabb. Soha többé fólia.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gyönyörű. Nem csillog. Nem ujjlenyomat mágnes. Sokkal szebb színek. Sajnálom, hogy nem próbáltam ki hamarabb. Soha többé fólia.