Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem kérdés, hogy 32 GB bőven elég, ha nem akarsz az iPad-en tárolni semmit és csak netezős, stream fogyasztós gépet keresel. Én is így futottam neki, hogy csak ilyet keresek, de akkor már jön az, hogy bakker ott van a kezemben egy tök jó eszköz, amivel a telefonomnál nagyobb kijelzőn tudnám szerkeszteni a fotókat és nem kell nagy dolgokra gondolni, csak mondjuk 3-4 GB terjedelmű anyagra, amit a fényképezőgépről tolok át, Lightroom szépen cache-be rak ugyanennyit, aztán mikor exportálni kell, már lehet körmöt rágni, hogy éppen el fog-e még férni, vagy buktad. A 64 GB sem nagy a mai világban, de azon legalább még nem aggódik az ember, hogy bírja-e kapacitással legalább addig, míg a felhőbe feldobálsz mindent.
Szerintem akinek nem elég a böngésző + stream appok + emailezés egy iPaden, annak a 32 GB sem elég. Pedig ott álltam pár napja a MM-ban egy iPad 10.2" 32GB felett, ki volt rakva 112k pénzért, majdnem el is hoztam (eredetileg 100k-t szántam az egészre és még használtban gondolkodtam), de a 32 GB miatt nem vitt rá a lélek. A 128 GB meg már szinte iPad Air árban van. Még megvárom a márciusi Apple eventet, hogy lesz-e mozgolódás legalább az Air körül, aztán ráfanyalodok egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad Pro 11-inch M2 Wi-fi + Cellular 5G 128GB Silver
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest