Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• focvis
    veterán

Hello egyik barátom szülei pont ugyanilyen felhasználók. A barátom vett nekik egy 25ezres laggolo rossz felbontású tabletet ami elől az átlag ember amúgy menekülne. Imádják. Le se teszik, azóta a számítógép be se volt kapcsolva (nettó egy óra net/nap) van rajta kártya olvasó minden ami "kell". Valami ős Android fut rajta ami ráadásul mobil os nem is tablet os= minden ikon 2x akkora ez meg direkt jo is.

Összegzés: az időseknek egyáltalán nem tűnik fel az mivel van dolguk mivel teljesen máshogy használják mint mi. Szóval én azt mondom akar egy jobb droidos tab is jo lehet mondjuk egy egyszerű launcherrel amiben van kártya olvasó stb...

Igazad lehet! De nem akarok rájuk melegíteni valami gagyit, az a legdrágább, ha 2x kell valamit megvenni. Még az első iPad2-m előtt használtam egy hétig egy Bluepanther ( vagy hasonló nevű) droidos tabot, nem laggolt feltűnően; ami fájt: 1. kb. 3-4 órát bírt az akksi, 2. szörnyen pixeles volt. Minimum fullHD kell kb. 10"-on és erős akksi.

Tényleg jobban örülnék (én) egy droidonak, mert nekik momentán mindegy, mit kell megtanulniuk kezelni, de a fenti hsz-ek alapján nincs nagyon alternatíva. Nem adok ki 150-et egy Sonyért, ha lényegesen jobb áron van iPad. Ha van konkrét ötleted egy modellre, örömmel fogadom :R

Új hozzászólás Aktív témák