Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Sziasztok!
Előreláthatólag nyáron szükségem lesz egy új laptopra vagy tabletre, és már most elkezdtem nézelődni az eszközök után, és az iPadek között is, egyre szimpatikusabb kis készülékek, és egyre több hasznos funkciót kapnak. (pl. kurzor) Gondoltam megkérdezem a ti véleményeiteket is: ezen felhasználás mellé megéri egy iPad? Ha igen, melyik?
Leginkább böngészésre, dokumentumok írására, bemutatók készítésére, jegyzetelésre, sorozatnézésre, videovágásra, fotószerkesztésre használnám, néha játszanék is rajta, tehát elég vegyes felhasználásra kellene. Nyilván utóbbiak (videóvágás/fotószerk.) alkalmi szinten, nem várok el sokat.
Árban max. 150 ft-ig gondoltam, mert még kiegészítőkre is lenne szükségem, mint pl. a pencil, adapterek, billentyűzet. Újonnan szeretném lehetőleg, viszonylag hosszú távra, 2-4 év.
Eddig az iPad 2019-et és Minit (5) néztem leginkább WiFi only változatban. Nekem küllemre a Mini a legszimpatikusabb hordozhatósága miatt, de attól félek, hogy a mérete miatt használhatatlan nagyon alap dolgokon kívül, max csak kijelzőre kötve. Az iPad 2019 meg hardveresen gyengébb a Minihez képest, szóval le kell mondanom vagy a nagy kijelzőről vagy a jobb teljesítményről. Az Air-el meg a problémám az, hogy jóval felette van az árkeretemnek, jobb helyeken 190k, és az még csak a 64 gigás verzió. Várható esetleg némi árcsökkenés az Airnél, vagy maximum akkor ha jön új széria? Megéri inkább a kisebb kijelzőset választani (nagy munkáknál monitorra kötve dolgoznék), vagy a jobb teljesítményről mondjak le?
A segítségeteket előre is köszönöm, és nézzetek el, ha egy kicsit rosszul/nehezen érthetően fogalmaztam, ( ilyenkor már nem megy úgy a gondolkodás...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)