Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
üzenetére
A youtube jobb lett, lett night mód, és teljesképernyős mód is van. Viszont laggol scoll-ozásnál. De összességében jobb lett. Lényeg hogy működik.
Gmail is laggol scollozásnál csúnyán. Lehet a Google tör bosot az Apple orra alá? Régen ezekkel nem volt különösebb ilyen gond. De maga a rendszer sem olyan szuperfluid, mint volt, pl a multitasking, vagy a felülről lehúzható cucc, sem olyan simán jön le. Nem vészes, de tudjátok, ilyesmik. Nincs meg már a feeling, de azért még elfogadható, megszokjuk.
A másik hiba az volt, hogy az M1 élőt nem tudta kinagyítani teljesképernyőre, egyszercsak eltűnt a kinagyító gomb. A 12-essel ez is megjavult.
De ezek régen működtek a 8-assal. Egyszercsak megjelentek ilyen dolgok. A youtube tegnapelőtt tojt be.
Akárhogy is, kicsit lassabb lett szegény iPad, néha itt-ott lagollgat, most se olyan vészes, de a 8-as után... hozzászoktam a jósághoz, bár én olyan sokat nem használtam, de kifogástalanul működött mindig.
De inkább az iTunes-szal segítsetek, ha már feltelepítettem, ráraknák képeket, meg pár zenét is. Képeket úgy kéne hogy külön folderbe.
Egyébként helyesbítek, nem 12.4, hanem 12.2 ment rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Gamer billentyűzetek /Asus ROG/SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/DE/EN/
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest