-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Koszi az infokat, tudom, hogy az A10 messze van az A12X-tol, de amennyibe faj az utobbi, annyit nem tudok tabletre kiadni jelenleg.
Ha lenne a PRO-bol csak-wifis verzio keves hattertarral ertekelhetoen olcsobban, akkor raszannam magam.Eredetileg laptop-ot akartam, de a 12-13" koruli laposok dragak, es vastagok (pl. thinkpad), ami otthonra nem kenyelmes. Innen jott az Android tablet, de a legerosebb tab a Galaxy Tab S4 SD835-tel messze nem annyival gyorsabb az A10-nel, mint amennyivel dragabb.
Alatt csak a Galaxy Tab S3 van SD820-szal, ami kb. hasonlo aron jatekokban gyorsabb, de masban lassabb az A10-nel - tudtommal. Szoval ez sem eppen logikus dontes.
Esetleg a kinai tabok lehetnek meg jobb ar/ertek aranyuak; pl. fele aron csak kicsit lassabb, de itt meg a szoftveres resz kerdeses.Szoval eddig itt tartok. Ami a folyamatos kerdes a tabletekkel kapcsolatban, hogy sok weboldalnak szuksege van az eger hover funkciojara. Ezzel sokat szivok Androidos tableten.
Meg valami: Haptic feedback van valamelyik iPad-en? Errol eddig nem talaltam infot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sweet.tv - internetes TV
- Villanyszerelés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen egeret válasszak?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Inno3D RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest