- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iOS alkalmazások
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Koszi az infokat, tudom, hogy az A10 messze van az A12X-tol, de amennyibe faj az utobbi, annyit nem tudok tabletre kiadni jelenleg.
Ha lenne a PRO-bol csak-wifis verzio keves hattertarral ertekelhetoen olcsobban, akkor raszannam magam.Eredetileg laptop-ot akartam, de a 12-13" koruli laposok dragak, es vastagok (pl. thinkpad), ami otthonra nem kenyelmes. Innen jott az Android tablet, de a legerosebb tab a Galaxy Tab S4 SD835-tel messze nem annyival gyorsabb az A10-nel, mint amennyivel dragabb.
Alatt csak a Galaxy Tab S3 van SD820-szal, ami kb. hasonlo aron jatekokban gyorsabb, de masban lassabb az A10-nel - tudtommal. Szoval ez sem eppen logikus dontes.
Esetleg a kinai tabok lehetnek meg jobb ar/ertek aranyuak; pl. fele aron csak kicsit lassabb, de itt meg a szoftveres resz kerdeses.Szoval eddig itt tartok. Ami a folyamatos kerdes a tabletekkel kapcsolatban, hogy sok weboldalnak szuksege van az eger hover funkciojara. Ezzel sokat szivok Androidos tableten.
Meg valami: Haptic feedback van valamelyik iPad-en? Errol eddig nem talaltam infot.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest