- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Ultrák összecsapása: 500 megapixel fölé lő a Vivo
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Magisk
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Aki csak netezni, filmezni, e-mailt írni, ritkán valamilyen dokumentumot írni veszi meg az ipadot nem értem miért csak menőzni akar. Majd ha megveszed akkor rájössz, hogy ezekben a dolgokban nincs sok ellenfele a tabletek között. Igen egyszerűen azt lehet mondani, hogy mindig működik. 1 másodpercen belül, mindig 1 másodpercen belül. Persze kivéve azt a programot, amit majd használni szeretnél a wines géped eléréséhez. Én egszer szerettem volna VPN-nel elérni a munkahelyi gépem. Aztán inkább nem akartam többet.
Szóvel ezen nincs homokóra, nincs akadás, az átlag felhasználónak még a régieknél sem észrevehető, ha akadozik pl. görgetésnél. Az egész rendszer úgy van kitalálva, hogy ne vedd észre, hogy ez egy rendszer, csak működő dolgok összessége. Elég csak a frissítést példának hozni. Úgy frissít, hogy tedd a szuflára, hagyd bekapcsolva a wifit és feküdj le aludni.
Te a felhasználók kb. 1%-át képviseled, akik nem érdeklik az Apple-t. Ezért nem lesz olyan OS , amit szeretnél és nem fog alapból menni a távoli wines gépek elérése. Minek? - mondja az Apple magában. Minek? - kérdezné a felhasználók 99%-a?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air M3 11" 256GB Cellular Hibátlan/2028.11.13.Gar./Akku 100%/p4716
- iPad Pro 12.9 (6. generáció, 2022) 256GB Wi-Fi (bontatlan, számlával)
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- Honor Pad X8a 64Gb, 12 hónap Garancia, Fekete Színben, BestByet garancia + Biztosítás
- IPad 9th gen 64GB Wi-Fi
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest