- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Ez most a legjobb robotporszívó. Kérdőjel? De nem olcsó. Pont.
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- Oppo Pad Mini néven készülhet a gyártó új, kompakt, prémium táblagépe
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Áprilisban érkezhet a OnePlus Ace 6 Ultra, közben új tabletek is készülnek
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ance
őstag
válasz
B.Ricsike
üzenetére
Aki csak netezni, filmezni, e-mailt írni, ritkán valamilyen dokumentumot írni veszi meg az ipadot nem értem miért csak menőzni akar. Majd ha megveszed akkor rájössz, hogy ezekben a dolgokban nincs sok ellenfele a tabletek között. Igen egyszerűen azt lehet mondani, hogy mindig működik. 1 másodpercen belül, mindig 1 másodpercen belül. Persze kivéve azt a programot, amit majd használni szeretnél a wines géped eléréséhez. Én egszer szerettem volna VPN-nel elérni a munkahelyi gépem. Aztán inkább nem akartam többet.
Szóvel ezen nincs homokóra, nincs akadás, az átlag felhasználónak még a régieknél sem észrevehető, ha akadozik pl. görgetésnél. Az egész rendszer úgy van kitalálva, hogy ne vedd észre, hogy ez egy rendszer, csak működő dolgok összessége. Elég csak a frissítést példának hozni. Úgy frissít, hogy tedd a szuflára, hagyd bekapcsolva a wifit és feküdj le aludni.
Te a felhasználók kb. 1%-át képviseled, akik nem érdeklik az Apple-t. Ezért nem lesz olyan OS , amit szeretnél és nem fog alapból menni a távoli wines gépek elérése. Minek? - mondja az Apple magában. Minek? - kérdezné a felhasználók 99%-a?
Új hozzászólás Aktív témák
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Honor Pad X9a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 11 512GB WiFi + Cellular (Space Black) GARANCIÁS, ÚJSZERŰ
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest