- Motorola G86 - majdnem Edge
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tegnap este volt lehetőségem megfogdosni az új ipad pro-kat, és pokoli dögösek lettek. A 11 inch es viszont nekem pici. Konkrétan ipad mini feeling. Az igazi szerintem a 12.9 es. Nagyon betaláltak ezzel az “új” designnal, sokkal jobb használni mint az eddigi lekerekített eszközöket. Viszont én megvárom ezekből a következőket valszeg. Miért? Szerintem sokat kérnek érte, (de mondjuk lehet hogy csak csöves vagyok
) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.
Ennyit mondanék el vietnámról.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.