Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Kezünkben a Solana új Web3 telefonja, a Seeker
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Tegnap este volt lehetőségem megfogdosni az új ipad pro-kat, és pokoli dögösek lettek. A 11 inch es viszont nekem pici. Konkrétan ipad mini feeling. Az igazi szerintem a 12.9 es. Nagyon betaláltak ezzel az “új” designnal, sokkal jobb használni mint az eddigi lekerekített eszközöket. Viszont én megvárom ezekből a következőket valszeg. Miért? Szerintem sokat kérnek érte, (de mondjuk lehet hogy csak csöves vagyok
) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.
Ennyit mondanék el vietnámról.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) picit vastag nekem a káva, valamint nagyon de nagyon hiányzik róla a desktop OS. Jelenleg így számomra az ipad inkább egy kiegészítő a macbook mellé mint sem alternatíva. Pedig ilyen áron elvárom hoyg kiváltsa.