- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje mozgatja a fantáziám a billentyűzetes tok az ipadhez. Olyant keresnék másodsorban, hogy széthúzható 2in1 módon. tehát legyen egy tartója, beleteszem összecsukom csókolom, de védje is felül úgy hogy ha nekem csak képernyőkéntz kell akkor ne kivarázsolni kelljen hanem kihúzom a tartóból és kész.
Másodikként de első sorban egy ilyen érdekelne [link] de a bonyodalom, hogy az új 9,7es(2017)hez nem találok már ilyent. De úgy láttam hogy sima airhez volt anno. Ha olyant találnék az jó lenne az 5. generációshoz is ugye? valamint találni még valahol ilyent magyar kiosztással? egykét oldalon láttam még magyarként de készlet sehol nincs belőle... Szomorú szamurájként fanyalogva az angol is megfelelne, de jobb lenne a magyar. Valakinek van tippje honnan szerezhetném be ? Igazából ha ilyen lenne csájniz megoldásként( ugyanilyen elven működő, széthúzom akkor tab hátulját még védő tok ) akkor az is megfelelne

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest