Hirdetés
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje mozgatja a fantáziám a billentyűzetes tok az ipadhez. Olyant keresnék másodsorban, hogy széthúzható 2in1 módon. tehát legyen egy tartója, beleteszem összecsukom csókolom, de védje is felül úgy hogy ha nekem csak képernyőkéntz kell akkor ne kivarázsolni kelljen hanem kihúzom a tartóból és kész.
Másodikként de első sorban egy ilyen érdekelne [link] de a bonyodalom, hogy az új 9,7es(2017)hez nem találok már ilyent. De úgy láttam hogy sima airhez volt anno. Ha olyant találnék az jó lenne az 5. generációshoz is ugye? valamint találni még valahol ilyent magyar kiosztással? egykét oldalon láttam még magyarként de készlet sehol nincs belőle... Szomorú szamurájként fanyalogva az angol is megfelelne, de jobb lenne a magyar. Valakinek van tippje honnan szerezhetném be ? Igazából ha ilyen lenne csájniz megoldásként( ugyanilyen elven működő, széthúzom akkor tab hátulját még védő tok ) akkor az is megfelelne

Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest