Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pew
    tag

Tegnap megvettem a 2018-as ipadet. Féltem a 4:3-as képaránytól, de eddig tetszik, csak még szokni kell, elsőre nagyon elveszett voltam a megszokott androidos gombok nélkül :) Van pár csalódás azért, egyes appok butábbak, például kindle-ből hiányzik a store, böngészőből kell nézni, illetve még nem tudtam rájönni, hogy tudok weben megnyitott pdf-et lementeni :)) Ami nagyon zavar, hogy nem tudok szavak közepébe "kattintani", lehet hogy az ujjam ilyen böszme nagy, de vagy az elejére, vagy a végére ugrik a kurzor.

A pencillel élmény írni, az viszont elég komoly csalódás, hogy 33 ezerért adtak gyakorlatilag egy műanyag botot, az aljára valami gumiszerű izé (mi a grip magyarul) illetve egy csiptető(?) a tetejére igazán elférne..

Szia,
    Ha a safariban meg van nyitva a pdf, a keresősáv jobb oldalán az első ikon amit keresel. (Négyzetből felfele egy nyíl) Ez lényegében egyfajta sok az egyben megosztás gomb. Itt tudod ténylegesen megosztani, az adott oldalt elmenteni stb... plusz ha a középső hasábban jobbra görgetsz (az airdrop alatt) megjelennek azok az alkalmazások amikbe tudod küldeni. Pl az iBooks, vagy akármilyen pdf néző, jegyzet alkalmazás. És máris le van mentve a pdf. :)

Új hozzászólás Aktív témák