- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika.szucs
újonc
Sziasztok!
Tudom, hogy nap, mint nap kaptok ilyen kérdéseket, de mindenképpen biztosra szeretnék menni, mert nem kevés pénzről van szó, ezért kérném segítségeteket. Jelenleg egy iPad Mini 2 tulajdonosa vagyok, viszont úgy érzem, hogy már nagyon megérett a cserére. A megjelenéstől számítva nálam van a kicsike, szóval hosszú távra tervezek!
Az a helyzet, hogy alapvetően egyetemi tanulmányaimhoz használom, legtöbbször jegyzetelni, olvasni. Sokszor úgy érzem, hogy jól jönne ilyenkor az apple méregdrága ceruzája és nem az ujjammal kellene rajzolgatnom rajta, ha szükséges a jegyzetekhez. Na meg eléggé bosszantó, hogy nagyon sokat gondolkodik, ha alkalmazásváltás szükséges vagy épp ránéznék az e-mailekre. Ezen kívül nyilván tartalomfogyasztásra is használnám, mert a mostani iPad-en már az sem élvezetes a lassúsága miatt, illetve a MacBook-hoz második kijelzőnek néha napján.
Legfontosabb szempont, hogy legalább ennyi ideig legyen hű társam, mint a jelenlegi vagy akár tovább is.. Nem vagyok nagyon kitömve, de befektetésnek szánom a könyvek ára helyett és tudom, hogy a 10.5-ös és a 9.7-es Pro között majdnem 100 ezer forint különbség van. De, ha megéri szerintetek a különbséget az új, 120 Hz-es kijelző (ez nem tudom mennyire észrevehető és mennyire must have dolog?!), meg a dupla RAM, meg a majdnem kétszer gyorsabb processzor, akkor elgondolkodnék rajta. Szóba jöhet a 2017-es iPad is, de tekintettel arra, hogy egy 2 éves processzorral szerelték fel, nem biztos, hogy a legfontosabb szempontomnak megfelel.
Szoval szerintetek a 10.5-ös Pro tovább fogja élvezni a támogatottságot annyival, hogy megérje a pénzét? Amúgy mindenképpen mobilnetes verzió kéne.
Köszi a segítséget előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7210 12,3" 2 IN 1 - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 2db
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest