- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben írtam ide azzal a problémával, hogy egyre gyakrabban lefagy az iPad Air (16GB-Wifi) eszközöm.
Főként filmnézés közben tapasztaltuk (legfrissebb VLC - SD .mkv film). Néha böngészés közben is előfordul.Nem tudjuk mire vélni a problémát, az elmúlt egy évben soha nem fagyott le, talán mióta iOS 10 kijött azóta (10.1.1 van rajta). Mivel főként fejhallgatóval használjuk nem tudom megmondani, hogy amikor nincs bedugva is előfordul-e.
Észrevettük, hogy mintha jobban is melegedne a hátlapja. Mit gondoltok mi okozhatja ezt? Kezd tönkre menni szegény, még garanciális...
Esetleg egy alaphelyzetbe állítás megoldhatja a problémát? iOS 10.2-ről sem írnak túl jókat, ezért nem is frissítettem eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11 8,7" Wi-Fi 64GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- SAMSUNG Galaxy TAB S9 Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Apple iPad 9th Gen 64Gb Wi-fi + Apple Pencil 1 Gen, Szép állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest