Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
iPad Air-hez keresek hordozáshoz tokot/artót. Max 3-4000Ft-os kategóriában. Tudtok valamit ajánlani?
Valami ilyesmire gondolok: [link]
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Nem régiben írtam ide azzal a problémával, hogy egyre gyakrabban lefagy az iPad Air (16GB-Wifi) eszközöm.
Főként filmnézés közben tapasztaltuk (legfrissebb VLC - SD .mkv film). Néha böngészés közben is előfordul.Nem tudjuk mire vélni a problémát, az elmúlt egy évben soha nem fagyott le, talán mióta iOS 10 kijött azóta (10.1.1 van rajta). Mivel főként fejhallgatóval használjuk nem tudom megmondani, hogy amikor nincs bedugva is előfordul-e.
Észrevettük, hogy mintha jobban is melegedne a hátlapja. Mit gondoltok mi okozhatja ezt? Kezd tönkre menni szegény, még garanciális...
Esetleg egy alaphelyzetbe állítás megoldhatja a problémát? iOS 10.2-ről sem írnak túl jókat, ezért nem is frissítettem eddig.
-
QuadRacer
csendes tag
Sziasztok!
Van egy iPad Air (16GB) készülékem iOS 10.1.1-es szoftver verzióval.
Az elmúlt körülbelül egy-két hónapban egyre többször fagy le a rendszer. Eddig főként a VLC-ben (film), de Safariban is tapasztaltam. Minden esetben csatlakoztatva volt a fülhallgatóm.
Azért is aggasztó, mert a lassan egy éves készülék, ezek előtt soha, egyszer sem fagyott le.
Kérdésem az lenne, hogy más is tapasztal hasonlót? Az iOS verzió lehet a ludas?
Mit tehetek, hogy ez megszűnjön?Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest