- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dauphin
aktív tag
Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, ha mégsem, kérlek nézzétek el nekem, mint kezdő Ipad mini 2 tulaj. Az első kérdésem a következő (lesz még egy pár azt hiszem, androidos háttérrel jöttem, és egy kissé nehézkes az átállás): az iTunes programon keresztül vásároltam egy appot, a kedvencemet a Leo's Fortune-t. Végigmentem a vásárlás ceremóniáján, le is vont egy bizonyos összeget (1,98 eurót) a számlámról, de ez az összeg nem egyezik a játék oldalán feltüntetettel, ami 4,99 euró. Most mi teendőm? Úgy néz ki, hogy nem töltődik le a játék, és bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a következő lépésem. Minden segítségért hálás vagyok. Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- Battlefield 6
- LEGO klub
- További aktív témák...
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI MOONSTONE GRAY
- HIBÁTLAN Apple ipad mini 6, 64 GB Wifi + Cellular, aksi 94%
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (3hónap garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Remélem jó helyre írok, ha mégsem, kérlek nézzétek el nekem, mint kezdő Ipad mini 2 tulaj. Az első kérdésem a következő (lesz még egy pár azt hiszem, androidos háttérrel jöttem, és egy kissé nehézkes az átállás): az iTunes programon keresztül vásároltam egy appot, a kedvencemet a Leo's Fortune-t. Végigmentem a vásárlás ceremóniáján, le is vont egy bizonyos összeget (1,98 eurót) a számlámról, de ez az összeg nem egyezik a játék oldalán feltüntetettel, ami 4,99 euró. Most mi teendőm? Úgy néz ki, hogy nem töltődik le a játék, és bizonytalan vagyok, hogy mi legyen a következő lépésem. Minden segítségért hálás vagyok. Köszönöm előre is.