- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali hatállyal felpörgeti az Apple az iPhone 17 gyártást
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ixion77
addikt
válasz
peetie1 #1486 üzenetére
Megígérték hogy 5-öt fognak, de 10-et vontak. Még nem biztos hogy ez a végleges, lehet hogy utólag jóváírják a felét. Meg egyelőre csak egyetlen részvénynek sikerül átjutni, a nagy tömeg továbbra is folyamatban van. Például mert az Erste létrehozott olyan, a piacon még nem létező virtuális részvényeket, amik folyamatban levő spi-noff eredményeként a jövőben lesznek majd csak kereskedhetők. Az IE meg nem tudja fogadni őket. Ami szerintem nem meglepő annak fényében hogy ezek a ISIN-ek még csak az Erste-nél léteznek a világon. Az persze nem is kérdés, hogy a nulla értékű részvényekért is felszámolják a transzferdíjat.
Szóval messze még a story vége. De nagyon-nagyon jó érzés lesz egyszer és mindenkorra megszabadulni az Erstétől. Pocsék szolgáltatás, horribilis drágán. -
Blaymoira
tag
válasz
peetie1 #1468 üzenetére
A fee kérdés egyáltalán nem triviális. Szerintem IB nagyjából worst case feeket írja. De tőzsdétől függően változhatnak attól függően, hogy maker leszel vagy taker. Előfordulhat,m akár fee rebate is bizonyos helyeken.
Xetran meg a lean orderen van kedvezményes fee amit az IB is ír de ezen felül lehet más is.
Továbbá, ha smart routing tőzsdén teljesíti a megbízásod akkor az is lehet, hogy mindenhol fizetheted a minimum díjat.
-
avl
senior tag
válasz
peetie1 #1159 üzenetére
biztos van ott is
de mi a gettex elönye ibishez kepest, ha a 0.05% ugyis 3 € feletti ? hogy tutti nincs 3rd party vagy darabszam szerinti vagy akarmi dij ?
a fenti pelda szerint azert IBIS-en sem volt földhözvagos a dij: #1154 -ban betett szerint 0.05807%-nyi, azaz 24.97€, ha 0.05% lenne, akkor az a peldaösszeggel 21.5€ lenne (nem sok a 3.47€, persze nullanal epp 3.47€-val több :-)
-
Simia
junior tag
Én panaszkodtam, mert a Wise integrációs beutalás (egy hosszabb aznapi érkezéses sorozat után) 2 illetve 3 napig tartott.
Ezt a választ kaptam:
Tehát a support álláspontja szerint 48h az még elfogadható.Azóta egyébként nekem stabil 1 nap a beutalás Wise integrációval.
Siránkozni lehet, végülis ha elegen picsogunk, lehet hogy egyszerűbb lesz megoldaniuk a problémát mint ticketekre válaszolgatni :-D.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- Eladó Nikon D5300 ajándék FIX 50-es obival (Autofokusz nemműködik)
- PHILIPS 55OLED819/12 Ambilight 4K OLED Smart 144 Hz Gaming TV
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- Eladó Xiaomi Robot Vacuum S40C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest