Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- De jól néz ki a Moto G75 kékben!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
A múltkor vásároltam a TBSZ2025-re és már nagyon örültem, hogy sikerült úgy leváltani a forintot a sima convert currencyvel , hogy csak 100Ft maradt rajta szabadon. Meg is vettem az ETF-et, maradt tizen néhány euró meg a 100Ft körüli összeg a végén. Erre a hülye IB másnap leváltott nekem 3,7€t Ft-ra, így most ott van 1600Ft parlagon. Rákérdeztem a supportnál hogy ezt mégis miért csinálta, kaptam egy sablon választ:
"rendszerünk alapján Ön 03.05.-én devizaváltást hajtott végre a számlán, melynek kereskedési költsége minden esetben HUF-ban kerül terhelésre. Mivel a kereskedési költségek terhelése a kereskedés napján történik, azonban nem állt rendelkezésre elengedő HUF egyenleg ennek kiegyenlítésére, a rendszer ezt kiegyenlítette egy automatikus konverzióval (fontos, hogy a rendszer ilyenkor biztonsági váltást végez, így az átváltott deviza mértéke magasabb, mint az aktuális összeg)."
Nekem ez így még továbbra sem stimmel, de egyelőre nem foglalkozom vele, csak zavaró hogy ennyire kiszámíthatatlan ez az egész váltás mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- ASUS routerek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest