Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
A múltkor vásároltam a TBSZ2025-re és már nagyon örültem, hogy sikerült úgy leváltani a forintot a sima convert currencyvel , hogy csak 100Ft maradt rajta szabadon. Meg is vettem az ETF-et, maradt tizen néhány euró meg a 100Ft körüli összeg a végén. Erre a hülye IB másnap leváltott nekem 3,7€t Ft-ra, így most ott van 1600Ft parlagon. Rákérdeztem a supportnál hogy ezt mégis miért csinálta, kaptam egy sablon választ:
"rendszerünk alapján Ön 03.05.-én devizaváltást hajtott végre a számlán, melynek kereskedési költsége minden esetben HUF-ban kerül terhelésre. Mivel a kereskedési költségek terhelése a kereskedés napján történik, azonban nem állt rendelkezésre elengedő HUF egyenleg ennek kiegyenlítésére, a rendszer ezt kiegyenlítette egy automatikus konverzióval (fontos, hogy a rendszer ilyenkor biztonsági váltást végez, így az átváltott deviza mértéke magasabb, mint az aktuális összeg)."
Nekem ez így még továbbra sem stimmel, de egyelőre nem foglalkozom vele, csak zavaró hogy ennyire kiszámíthatatlan ez az egész váltás mizéria.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AliExpress tapasztalatok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
- Dell Optiplex 3050 SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd vég
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi