- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
gedikart
aktív tag
válasz
Mazdakocsi #2274 üzenetére
Ez nem középárfolyam, inkább vételinek tűnik. Nagyobb összegnél kérdés, hogy mit alkalmaznak.
-
gedikart
aktív tag
Próbaképp utaltam MÁK-ról IB-re magamnak 1 EUR-t. Átért, viszont HUF 398.45-ként lett könyvelve. Ez azért van mivel kis összeg (automatán átváltja Ft-ra)? Illetve ha ez így is van, akkor miért ilyen áron váltotta (jelenleg 407,9 az árfolyam)?
-
gedikart
aktív tag
-
gedikart
aktív tag
Ez micsoda? Csak úgy kivágnak? Még nem vettem kötvényt, de nemrég kértem meg rá az engedélyt... Újra kell kérnem, csak hazudni kellene a tapasztalatokról?
As IBKR notified you, following a review of your financial information, trading experience and investment objectives, your account xxx no longer meets our current criteria to trade bonds at IBKR and your bonds capability and permissions have been removed.
Information about the criteria to trade bonds and other products at IBKR is available here. If there are open bond positions in your account, you may close those positions. You will not be able to open new bond positions without re-approval to trade bonds.még jó hogy nem must close...
-
-
gedikart
aktív tag
Én ugye telefonos applikációval hitelesítek, de IB portál működhet csak simán jelszó+vmilyen hitelesítővel (addon google authentikátor) is?
-
gedikart
aktív tag
válasz
Ixion77 #1472 üzenetére
Köszi! A második kérdésnél csak arra próbálok utalni, hogy mindössze egyszer kellene ezt meglépnem (perpill), hogy normál számla HUF>EUR konvertálás, majd Wise-ra utaltatnám (ejnyebejnye nélkül).
Amikor lejár egy TBSZ, és december végén eladja az illető a részvényt/ETF-et, akkor (EUR ill USD) deviza kerül a normál számálra , majd onnét utalható, vagy HUF-ra konvertálva kerül át a normál számlára, és (mint a fenti lépésben) HUF-> EUR konv szükséges? -
gedikart
aktív tag
válasz
Ixion77 #1465 üzenetére
Ez gyakorlatilag passzol a kérdésemre?
Tehát jár-e bármiféle bünti normál számláról kb 1x megjátszani a kiutalást váltás után (akár x nappal)? -
gedikart
aktív tag
Mi történik, ha váltok HUF-->EUR, de nem TBSZ, hanem normál számlán? Van erre valami korlátozás? Tehát nem befektetném, mint eddig, hanem egy egyszeri művelet.
-
gedikart
aktív tag
XEON eladása mennyi idő alatt realizálható? Ha abban parkol a pénz, és vásárolni akarok (mert esés van), mennyi idő, mire eladom a XEON-t, és tudok vásárolni kiszemelt ETF-et?
-
gedikart
aktív tag
válasz
Ixion77 #1292 üzenetére
Nálam, mint kezdő usernek, az volt a fura TWS-ben, hogy naivan beküldtem ezres nagyságrendben az EUR.HUF vásárlást FXCONV-re, viszont az árfolyam épp eltávolodott a kívánttól, és reggel 9 órakor 11+1+2 EUR-t vett nekem ~800 Ft költségen, viszont a feltételem (ezres nagyságrend) így még nem teljesült, mert az árfolyam továbbra sem volt ott. Szóval ha nem nézek rá, akkor esetlegesen tovább vásárolgatott volna így tördelve az igényemet, így canceleztem. Állítólag létezik condition feltétel, de nem találtam meg/nem teszteltem hogy ezt pontosan mivel kell megadni neki.
Szóval ez miatt végül market áron küldtem be webről
Desktop-ban egyébként megadható az FXCONV (úgy tudom van egy advanced gomb). -
-
gedikart
aktív tag
Miként lehet valóban váltani (EUR.HUF)? Azt írja cancelled, mivel
FX trade would expose account to currency leverage. We don't support Foreign Exchange transactions that would create negative balance... illetve hogy 20000 EUR az Idealpro minimum (még ha FXCONV van beállítva, akkor sem engedi).
Vegyek pl XEON-t? Annál milyen levonás várható, ha csak váltásra használnám és max addig tartom, amíg nem bökök egy kvázi végleges ETF-re? -
gedikart
aktív tag
válasz
Blaymoira #1257 üzenetére
Oké, de SXR8-at sem látok (csak Xetra-n), pedig azt is listáznia kéne.
Tehát limit áron vásárolva lábon tudom magam lőni, hogy részletekben próbál vásárolni és pl 1000 Eur helyett vásárol 14-et (és erre is beterheli a 2 $ költséget)? Ezt csak piaci áron vásárolva lehet elkerülni? -
gedikart
aktív tag
Állítottam be EUR.HUF-ot vételre (nagyobb öszeg), viszont ezt részletekben próbálta IBKR teljesíteni, ha jól látom , és 800 Ft-ot felszámított a tranzakcióra? Vagy 2x 800 Ft? Ezt el lehet kerülni a megbízás során, vagy hol szivattam meg magamat (TWS)?
Másik kérdés, csak ezeket látom Desktop appban is (nincs gettex), ez limitáció?
-
gedikart
aktív tag
EUR.HUF vételnél destination FXCONV esetén elküldve az igényt, ha föléviszem TWS-ben az egeret, azt írja, hogy IDEALPRO. Most akkor melyik a valós?
-
-
gedikart
aktív tag
Reggel 9 óra utáni HUF utalást még nem dolgozhatták fel IB-nél? Nem jött értesítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest