- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
Topikgazda
válasz
totyino77 #5402 üzenetére
Nem rossz!
Nálam valamiért bebug-olt a write spped. -
válasz
totyino77 #5287 üzenetére
Sziasztok!
Alaplapot cseréltem (P9X79-ről Rampage IV Black Efition-re), azóta volt 3 kékhalálom :( plnorql not less or equal, de volt más is, system thread exception not handled és system service exception
Sajnos az eladónak sikerült egy csepp hűtőpasztát a foglalatba cseppenntenie szétszerelés közben.
Ezt a lehetőségekhez mérten kitakaritottuk együtt.
A gép elindul, biosban mókoltam, stresszteszteltem kb mikor azt kikapcsoltam akkor fagyott le meg drivert probáltam tölteni az asustol.
-Okozhatja-e a pasztamaradvány? Lehet hogy sokáig stabil majd egyszer csak hibát okoz?
-nem kellett volna ccmos-al kezdeni? Nem történt meg
-nem kéne windowst rakni? Kb a negyedik de inkább ötödik alaplapja a rendszernek. Win10.
Összeszerelési hibára nem gondolnék, nem ma kezdtem de semmi nincs kizárva.
Az eladóban megbízok, 100% hogy nem sózott rám szándékosan hibás portékát, ha azzal van gond az a paszta oka.
Ma reggel rábukkantam a biosban hogy a sima borda nélküli ramjaimat 1.5 helyett majdnem 1.7-en hajtotta, levettem, utána gta, benchmark, stresszteszt, majd 1 óra, semmi hiba, úgyhagytam idle-be, 10 perc után megint kékhalál (kernel security check failure) -
-
-
aty-73
aktív tag
válasz
totyino77 #3517 üzenetére
A beállitásokkak semmi gond a LinX teszt szerint. Lassan hanyagolhatnád az ősrégi Intel Burn Test-et és elfelejthetnéd a kőbalta (Windows 7) operációs rendszert! 2016-ot írunk!!!
Az, hogy nem válaszolunk azonnal nem azért van, mert nem akarunk, hanem egyszerűen nem érünk rá! Ne pánikolj, nyár van! Én a Balaton parton folyatom magamba a whisky-t és a többiek is nyaralnak!
-
aty-73
aktív tag
válasz
totyino77 #3501 üzenetére
Semmi komoly történés!
Csak megcsinálták, hogy 8x16 GB RAM installálható legyen a konfigba, de úgy érzem téged ez nem érint így semmi hátrányod nem származik a frissítésből!Igazából nem értem miért kell ezt a szerencsétlen X79-et két csatornás memória modulokkal etetni, mikor négy csatornás rendszer?!
Már több user-nél is láttam illetve a az X58 platformoknál is tapsztalom ugyanezt a tévhiedelmet, igaz ott csak három csatornás a vezérlő.Kicsit rátérve erre az IBT-re, sztem ez egy gyerekjáték. Vicc amit művel!
Bár megjegyezném, nálam nem annyira hisztizett!"Your system was able to maintain it's stability while running intel burn test.
This is usualy an indication that your CPU is fully stable, if at least with the "standard" stress level, If you are testing with memory size below standard please re-test with "standard" or higher stress level."Nálad...
WARNING! Linpack binary stopped unexpectedly. This could be
a result of missing executables, unstable system, or a soft
ware bug. If you have UAC enabled, please try re-running the
program with administrative privileges.Rendszergazdaként futtatttad és az UAC ki van kapcolva az op. rendszeredben?
Installáld a 4 db modult, állítsd 1333 MHz-re, CL9 9-9-9-24 időzítés mellett és a Command Rate-et próbáld 1T-re állítani 2T helyett. Ha nem megy ezt ne erőltesd, nem biztos, hogy azok a RAM-ok kultiválják!
Így túráztasd a vasat!!!
Ajánlanám tesztre inkább a LinX 0.6.5 verzióját, ill. a RealBench v2.43 programokat.
Monitorozáshoz ThrottleStop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged