- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
yolan
őstag
Reggel tesztelgettem, vtt-t pll-t mindent visszatettem normálra, és láss csodát, vígan ment minden. lcc-on al 1.248-on 4ghz-re kéne belőni, de lehet csak 1.264 lesz belőle, de még az is vid -+0.1-be esik
Mik a tapasztalatok, adott órajelet nagyobb fsbszer kisebb szorzóval vagy kisebb fsbvel és nagyobb szorzóval bírják jobban?Szerk.: természetesen ugyan azon a feszeken.
-
dangerzone
addikt
Hát abból a szempontból ,hogy (immár a második) yorkom jól megy eléggé. Többet megy, mint az utolsó wolfdale-m. Aztán el lehet vele szórakozni.
Amúgy semmi különbség. A tesztprogikon kívül, semmi.
A játékok ugyanolyan júl futnak. De jól futottak a 3,4ghz-re rántott e6750-emmel is pár hónapja.
Talán a supreme commander az egyetlen kivétel. De oda meg már a q6600 is elég volt.
Azért nagyon csak kíváncsi vagyok, mikor jön el a 2 éve egyre sűrűbben emlegetett " egyre több a 4 magot kihasználó alkalmazás, a 2 mag már kevés" dolog.
Mivel beszámítással árulom az éppen pihenő yorkot, még bőven lehet, hogy visszatérek a 2 magosok világába. Aztán hogy mennyi időre, no, az még kérdéses.
Meg aztán egyre kevesebbet játszom. Egyrészt mert egyetem, barátnő , moderntánc eléggé leköt, másrészt meg egyre szarabb játékokat dobnak piacra...
-
kimi02
őstag
Grat
bzs73 : #10256
Csak az a baj , hogy ez az UD3LR-es lap jóval gyengébb mint az UD3R-es lap. Már gondolkodtam átt kéne raknom az UD3R-es lapomba ezt a procit, egy tuning próba erejéig. Ebbe a lapba nem tudom szerintem ki hozni belőle azt amit tud. Csak nincs kedvem szerelgetni
Na mindegy, majd meg látjuk mit tud ebbe az UD3LR-es lapba
-
Chaser
legenda
És tényleg
áttam páran apróknál bevásároltak, és linklgették az új 30k-s árakat, szopats
hackeeeee : 3.5G-n azt érdemes járatni ami tudja 1.2 körül, ott nem számottevő a fogyasztás/melegedés különbség alaphoz képest. Most sajnos nem mértem le, 1.1V-on mennyit eszik a teljes gép, de már nincs kedvem visszarakni a procit, mert nálam maradna
-
Chaser
legenda
-
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple asztali gépek
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Total Commander
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő