- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliba
őstag
Nehogy már megfáradjon fél év alatt benne kondi. Kettő már elhalt nálam. A mostani meg hangos volt és nöszörgött is. Olvastam még pár esetet, hogy milyen rémesek. Codegenre kevesebb hibát olvasok...Mindenestre most HX450 jó szolgálatot tesz
(#9287) Stirbi: hát a P35-ösömben jobban ment, mint ebben a lapban -
Chaser
legenda
Ez van ha az ember nem vesz normális lapot, az én kis fostalicskám R0 6300-ast is alapból kezelte, még februári bios-sal, és kezeli az e3200-t is
EarL 007 : Detto
Mad_001: Gyári hűtővel is soknak tűnik, 9x333-on tesztelem az enyémet, 7700cu van rajta, ventinek csak a tetejére rádobva egy 12-es AC 1000 rpm-en és 38 fok a proci loadon. Nézd meg azt a hűtőt jól van-e a cpu-n. Pasztából titan nanogrees-t vegyél ha nem olyan van, olcsó és qrva jó.
Táp ügyben rossz nyomon jársz, ha nagyobbat teszel bele attól nem fogyaszt többet a gép. Ami nagyon számít a hatásfok. Legalább 80+ jelölésű tápot vegyél, ha nem éred be a 350 PNF-fel -annak talán egyetlen hibája, hogy viszonylag alacsony a hatásfoka, kb 75%-, akkor FSP everest 400-at vegyél, 12-13k, 80+ -már 20% terhelésnél is legalább 80% a hatásfok, de ahogy én méregettem már 10-nél is-, moduláris, fölösleges kábeleket leveheted, halk minőségi venti, ennyiért ajándék. -
F.B.I.
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest