Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
intelfan
üzenetére
Ezek szerint fizikában nem vagy tul jartas, ugyanis normal leghutovel fizikai képtelenség hidegebbre huteni egy processort mint a szobahömérséklet, meg ha ki van kapcsolva akkor sem. Innentől marad az az eset hogy rosszul meg a homero. Vagy hiszel egy fizikai ténynek, vagy egy szar hőmérőnek.
-
Tivi32
aktív tag
válasz
intelfan
üzenetére
Én AiBoosterrel TUNINGOLOK és 15x270MHz en megy nekem stabilan 1,3 volton már 3 órája megy az ORTHOS és semmi hiba

Nem tudom nektek miért nem megy de én a hőmérsékletre is kiváncsi volnék mer nemsokára CPU cooolert veszek de ha nem vagy képes erre akkor nem baj ha nem teszed meg
NINCS HARAG !![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tivi32
aktív tag
válasz
intelfan
üzenetére
Tuningolva vagy alapon a KEDVEMÉRT megnéznéd tuningolva is 4GHznen nekem megy alapfeszsen is és 70˙C on ez kicsit sok és 5500 at rászánnék a lényleg jól hűt és könnyen beszerezhető!
Mert én is gyárit szeretnék valami jóra (és lehetőleg olcsóra ) cserélni!
Ha minden igaz jonak tunik!
-
robyeger
addikt
válasz
intelfan
üzenetére
![[kép] [kép]](http://i2.neoseeker.com/neo_image/150006/article/ga965p_dq6/backcooling_thumb.jpg)
Az Asus lapokon is van ehhez hasonló ''Stack cool'' néven, sőt innen lopta az ötletet a giga, szóval ez elég lapos, nem is borda inkább lapnak nevezhető, erre nyugodtan felrögzíthető szerintem bármilyen felfogatásos hűtő(max. rövid lesz a gyári csavar, azt könnyen ki lehet cserélni hosszabbra), de biztos, ami biztos a deszkád topikjában érdeklődj. -
robyeger
addikt
válasz
intelfan
üzenetére
én Zalman CNPS rajongó vagyok, mert:
-szerintem érdemes inkább olyan hűtőt venni, aminek alul is van alátámasztása, így eleve nagyobb nyomóerő lesz a borda és a proci között, másodsorban az alaplapot se fogja nagy hajlító erőnek kitenni(olyanról is hallottam, hogy csak egyoldali felfogatásnál letörhet az a műanyag rögzítő prücök)
-a CNPS nagy előnye, hogy csak első felszereléskor kell kivenni az alaplapot a házból, ha utánna procit akarunk cserélni, ahhoz már nem kell mozgatni az alaplapot. Igaz a hőcsöves tornyok valamivel jobban hűtenek, de ott procicserénél ki kell venni a deszkát is a házból. Szóval léghűtéses rekordokra eljobbak a tornyok, de normál tuning használatra a CNPS is tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgatós találkozó
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Projektor topic
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Eladó egy Intel i7 7800x
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)