- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
intelfan #1863 üzenetére
Ezek szerint fizikában nem vagy tul jartas, ugyanis normal leghutovel fizikai képtelenség hidegebbre huteni egy processort mint a szobahömérséklet, meg ha ki van kapcsolva akkor sem. Innentől marad az az eset hogy rosszul meg a homero. Vagy hiszel egy fizikai ténynek, vagy egy szar hőmérőnek.
-
Tivi32
aktív tag
válasz
intelfan #1866 üzenetére
Én AiBoosterrel TUNINGOLOK és 15x270MHz en megy nekem stabilan 1,3 volton már 3 órája megy az ORTHOS és semmi hiba
Nem tudom nektek miért nem megy de én a hőmérsékletre is kiváncsi volnék mer nemsokára CPU cooolert veszek de ha nem vagy képes erre akkor nem baj ha nem teszed meg
NINCS HARAG ! -
Tivi32
aktív tag
válasz
intelfan #1857 üzenetére
Tuningolva vagy alapon a KEDVEMÉRT megnéznéd tuningolva is 4GHznen nekem megy alapfeszsen is és 70˙C on ez kicsit sok és 5500 at rászánnék a lényleg jól hűt és könnyen beszerezhető!
Mert én is gyárit szeretnék valami jóra (és lehetőleg olcsóra ) cserélni!
Ha minden igaz jonak tunik! -
robyeger
addikt
válasz
intelfan #1832 üzenetére
Az Asus lapokon is van ehhez hasonló ''Stack cool'' néven, sőt innen lopta az ötletet a giga, szóval ez elég lapos, nem is borda inkább lapnak nevezhető, erre nyugodtan felrögzíthető szerintem bármilyen felfogatásos hűtő(max. rövid lesz a gyári csavar, azt könnyen ki lehet cserélni hosszabbra), de biztos, ami biztos a deszkád topikjában érdeklődj. -
robyeger
addikt
válasz
intelfan #1830 üzenetére
én Zalman CNPS rajongó vagyok, mert:
-szerintem érdemes inkább olyan hűtőt venni, aminek alul is van alátámasztása, így eleve nagyobb nyomóerő lesz a borda és a proci között, másodsorban az alaplapot se fogja nagy hajlító erőnek kitenni(olyanról is hallottam, hogy csak egyoldali felfogatásnál letörhet az a műanyag rögzítő prücök)
-a CNPS nagy előnye, hogy csak első felszereléskor kell kivenni az alaplapot a házból, ha utánna procit akarunk cserélni, ahhoz már nem kell mozgatni az alaplapot. Igaz a hőcsöves tornyok valamivel jobban hűtenek, de ott procicserénél ki kell venni a deszkát is a házból. Szóval léghűtéses rekordokra eljobbak a tornyok, de normál tuning használatra a CNPS is tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Apple iPhone 17 - alap
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest