Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
intelfan #1830 üzenetére
én Zalman CNPS rajongó vagyok, mert:
-szerintem érdemes inkább olyan hűtőt venni, aminek alul is van alátámasztása, így eleve nagyobb nyomóerő lesz a borda és a proci között, másodsorban az alaplapot se fogja nagy hajlító erőnek kitenni(olyanról is hallottam, hogy csak egyoldali felfogatásnál letörhet az a műanyag rögzítő prücök)
-a CNPS nagy előnye, hogy csak első felszereléskor kell kivenni az alaplapot a házból, ha utánna procit akarunk cserélni, ahhoz már nem kell mozgatni az alaplapot. Igaz a hőcsöves tornyok valamivel jobban hűtenek, de ott procicserénél ki kell venni a deszkát is a házból. Szóval léghűtéses rekordokra eljobbak a tornyok, de normál tuning használatra a CNPS is tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Hobby elektronika
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Szélvész tempót diktál a Team Group T-Force szériás SSD-je
- Hardcore café
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest