Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
köszi,ezt én is megtaláltam,csak az a baj hogy többe kerül mint a modcome háziko,és még kéne hozzá a picopsu is,a 2 együtt meg nem is számolom ..ezért gondoltam hogy csak a tápja kéne.Lehet megkérdezem a gyártót hogy tudnak e küldeni tápot picopsuval együtt és mennyiért,mert maga a ház az nem kell.
Azért köszi -
szaszlaci
addikt
Out: 12 V, 8 A = 96 W
Néztem pár progit az induláshoz, bár kissé off:
Egész jó startup manager, többet lát valamivel mint az msconfigIndításkésleltető, sokkal gyorsabban és várakozás mentesebben betölt vele a win.
-
kingabo
őstag
-
kingabo
őstag
Nem hinném, hogy memória. A sima atomos topicban többen is írták, hogy 2GB-vel használják és jól működik. Maga a lapkakészlet támogatja a dc-t, az hogy a lapon csak egy slot van a lapkakészlet tudását nem befolyásolja.(az a nézet az everestben ha jól rémlik csak felsorolja, hogy mit tud az adott cucc) Nézd meg cpu-z-vel és az single channelt fog kiírni a memória fülön, ha a gyakorlati infókra vagy kiváncsi nem az elméletiekre.
Olyat probáltál már, hogy vinyó, cd, pci-os bővítő kari nélkül indítod a gépet? (elöbbi 2 adatkábelét is lehúzva! Nekem volt olyan, hogy a cd-ről lehúztam a tápkábelt, de az ide kábel rajta maradt és a bios probálta megtalálni: percekig ált a postnál. Miután lehúztam a kábelt meg ment normálisan) -
kingabo
őstag
Valahol azt olvastam, hogy ez a hiba ami Neked is van, valami nem 100%osan támogatott hardver miatt lehet.
(bár lehet félreértettem)
Az "újítás" szerintem annyi, hogy az első szöveg helyett a második jelenik meg biosban vagy nemtom hol. De biztos, hogy az AA számnak semmi köze ehhez a 64bites dologhoz. -
turorudi
aktív tag
Az nem külön kártya kérdése, hanem a kártya teljesítményének függvénye.
Az olyan oldalak nézhetőségét, ahol sokat kell renderelni, befolyásolja a net sebessége és a kártya teljesítménye. Egy egyszerűbb mai Radeon még simán megakadhat egy nagyobb képeket és sok videot tartalmazó oldalon.
Ezért az alaplapinál régebbi (és gyengébb) Matrox a helyzeten nem fog javítani, de persze kíváncsi vagyok az eredményre, ha kipróbálod. -
szaszlaci
addikt
Nem tartom valószínűnek, hogy a 20 tű miatt ilyesmiket írna ki. Inkább BIOS beállítás lehet a gond.
Ha elindul, akkor nincs vele gond.
-ATA merevlemez, akkor jumper / BIOS beállítás jó?
-Native, ... módokat próbáld meg átállítani,nekem olyankor problémázott induláskor (nem így)sazabi: ahhoz képest, hogy az elején le lett oltva, hogy nincs rá szükség..
-
rankesz
veterán
Googliba beírva a parát úgy látom más is találkozott már ezzel a probélmával. Ott BIOS frissítést javasoltak és ha ez sem oldja meg akkor cseréltesd ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged