- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt007
tag
válasz
WhiteWalker #594 üzenetére
Szia. Ezen a linken [link] egy felhasználó ajánlott nekem egy tápot, mikor kerestem, írjál neki egy privit, hátha még megvan neki, szerintem 12K-t megér!
-
gt007
tag
válasz
WhiteWalker #584 üzenetére
Szia. Itt van 12V 12,5A-es, de káttam máshol kisebbet is.[link]
-
gt007
tag
válasz
WhiteWalker #584 üzenetére
AC adaptert lehet hozzá venni, ez biztos, csak azt kéne tudni, hogy a gyári ?V-os és ?A-es.
-
gt007
tag
akkor valami más lehet a gond.
Esetleg táp???? -
gt007
tag
PCI kártya egyenlőre nincs a gépben.
Lehüztam a Hdd-t, ODD-t, a tápkábeleket és az adatkábeleket is, de azok nélkül is kiírja.
Az eredeti BIOS alatt nem írta ki, csak miután a 0137-re frissítettem.
Ha valakinek van ötlete, mi lehet a probléma, akkor írjon.
Előre is köszi a segítséget. -
gt007
tag
Lehet a memória?
Egy Corsair DDR2 667Mhz-es 2GB-os modul van benne, de fut 533-on is, jelenleg is úgy működik. Egyébként azt sem értem, hogy az alaplapi lapkakészlet szerint a memória dual channel! Legalábbis everest ezt írja.
Ez hogy lehet? Hiszen csak 1 modulnak van hely! -
gt007
tag
Nem tudom, de nekem a 0137 óta van bekapcsolásnál az a problémám, hogy kiírja " The AA number has not been programmed on the system"
A relase-ban a 0137-nél ez van "New Fixes/Features:
• Added AA number for new SKU."
Fogalmam sincs mi lehet ez! Mi az az AA number????
Ezért gondoltam, hogy hátha a 0140 megoldja a problémám! -
gt007
tag
Megpróbáltam a BIOST frissíteni 0137 -->0140-re windows alól.
express bios update elindult, gép újraindult, de nem frissített semmit, pedig ki is írta, hogy sikerült. Néztem, de maradt a 0137!
Megpróbáltam mégegyszer, ugyanez volt az eredmény.
Talán próbáljam meg nem windows alól elindítani, hátha?
Valaki frissített már, sikerült? -
-
gt007
tag
Nem erre gondoltam, abban biztos nem lesz különbség.
Nekem az integrált kártyával is szuper a gép, nincs vele bajom, de észrevettem, hogy egy olyan weboldalon, ahol sok flash van+ilyenek, azt lassabban tudom görgetni, lassabban is nyitja meg. Talán egy külön kártyával ez javul valamit. -
gt007
tag
Mi a véleményetek.
Gondoltam beraknék a gépbe egy Matrox Millenium G450 PCI 32MB (Dual Head) videokártyát. Sok jót hallottam róla, de lehet a fele sem igaz.
Játék nem, csak net, szövegszerkesztés, és filmnézés.Bővebb infó a kártyáról [link]
Várom a véleményeteket.Köszi
-
gt007
tag
-
gt007
tag
Sziasztok!
Először is B.Ú.É.K. mindenkinek.
Nekem BIOS drissítés után írta ki a gép amit már egyszer írtam " The AA number not been programmed os the system" ezek után azt írja, hogy folytatáshoz nyimjak entert, majd bootol rendesen.
Nem tudom mi lehet ez, sajnos neten nem igazán találok róla infót.
Megpróbáltam a bios frissítést mégegyszer, házha nem lett jó, de semmi változás!
Ha van valami ötlete valakinek, hogy mivel próbálkozzak még, akkor szivesen olvasnám
Még valami. Az alaplap ATX csatija 24 PIN-es, de Én 20 PIN-es táppal használom. Arra is gondoltam, hogy kéne venni, egy 20-ról 24-re átalakítót, talán az a baja. Egyébként ettől függetlenül érdemes az átalakítót beszerezni? Így is megy a gép, úgy mi fog változni?
Bocs, ha hülyeséget kérdeztem, de nem értek hozzáÜdv
-
gt007
tag
Hát köszi az infókat.
Csináltam egy BIOS frissítést, de az sem segített, talán írok az intelnek, hátha ők tudják, hogyan lehet orvosolni
Ami a memóriát illeti, állítólag evvel működik 667MHz-en, mert az időzítése megfelel a lap gyári normájának! 4-4-4-12 [link] -
gt007
tag
Sziasztok!
Talán nem ez a legmegfelelőbb hely, ahova írnom kéne. Van egy Intel D945GCLF2 alaplapom.
Bekapcsolásnál azt az üzenetet kapom, hogy "The AA number not been programmed on The system" Ezek után nyomok egy entert, és bootol rendesen.
Tudnátok segíteni, hogy mit jelent ez, esetleg valami megoldást tudnátok?.
Még annyit, hogy a 667-es memória 533-on fut. Ezen lehet valahogy segíteni, mert a leírás szerint 667MHz-et is tudja.
Előre is köszönöm a segítséget.
Ezt ajánlom aktív hűtésű tápok helyére [link]Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- ASUS x870 Hero + 7800x3D
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged