- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Néhány hónapja binneltem 3db 1660v3-as Xeon-t (1:1 5960X) és a legjobb tuningost megtartottam. Azt akartam használni mindennapos melós/gémer gépnek, de az 1% és 0,1% low FPS-eim elmondhatatlanul rosszak voltak 4,6GHz-es proci, húzott ram és ring mellett is, egy 1080Ti társaságában. Azóta már építettem egy komolyabb gémer gépet és külön van melóra is gépem. Így ez a rengeteg öregebb konfig (20-25 féle összeállítás sandytől rocketig) "bohóckodni" maradtak meg. Benchmarkolni és daily/game-re tesztelni őket, megnézni hogy megy, bírná-e még kompromisszummentesen, elég lenne-e és aztán szétszed és jön a kövi konfig.
Most épp megint az X99-et raktam össze és nem hittem el, de megszűntek a recegések, minden próbált játékban (Rocket League, GTA Online, Control) hozza a jó átlagot ahogy korábban és a minimumok is jók lettek.
Megpróbáltam leszűkíteni, hogy mi okozhatta régen a bajt és valamelyik energiagazdálkodás lesz, mert most full core parking off, max órajelre lockolva megy a gép. Ki fogom próbálni, hogy most a win energy saving okozza-e, vagy valamelyik C-state esetleg, vagy a parking, vagy bármi más.
Addig is itt a jelenlegi stabil tuningról egy screen és egy syspic:
(A ram és a ring még csövesen megy, egyelőre a mag végét keresem)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest