Hirdetés
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően jó tapasztalataim voltak az LGA3647-el, több procim is volt és emlékbe van is elrakva egy 6138 ES (20eft volt akkor). De legtöbbet 4215R-el használtam amit akkor elég olcsón 30eft-ért vettem, nem egy nagy szám sima 8 magos de nagyobb órajelű és nagyrészt passzívban ment annyira nem melegedett, bár ez az egész platformra jellemző volt hogy a batár nagy felület miatt rendkívül könnyű volt hűteni. Amit még szerettem az egy 5218R volt az is szépen ment. Lap volt drága, akkoriban egy sima fapad matx supermicro volt 75eft-ért de nem is volt választék használtból. Aztán ez a lap egy bios update után megdöglesztette a lan portjait, végül vicces de drágábban adtam el az egészet mint amiért vettem darabokban innen onnan.

A legkedvesebb videókártyámmal Radeon Pro duo ami szintén többért ment el mint amiért vettem. Rohadt halk volt és ment rajta minden amivel játszottam, de a 2x4GB vram volt kevés rajta idővel. Ez volt 2021-ben.
Na meg persze a lapon a VRM és hűtése viccesen kicsi miközben semmennyire sem melegedett hiába vannak 200w+-os procik az ilyen lapokhoz. Na hát ez más minőség mint az sima asztali szemetekre raknak. Egyszerűen nem értem miért nincs full integrált VRM az asztaliakban, akkor nem kellene batár VRM hűtés meg ezer fázis sem.
Szóval nekem nagyon bejött a 3637. Na meg persze ecc reg ram filléres hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi