- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
Mike 32 #13571 üzenetére
Mi értelme a szintetikus teszteknek? Tojok rá hogy az Everest azt mondja hogy a quad-om a 8 magos Xeon-t is gyalázza.Nekem a használati érték számít.Mert attól nem lesz gyorsabb a gépem ha döngetem a mellem milyen bika a quad szintetikus tesztekben.
Nem mondtam hogy szarok a quadok de tény hogy mást vártam 2 magos után.Jó proci ez, bár én tényleg nem vettem észre office alatt hogy a betük lenyomásánál használja e a 4 magot.
Lehet ha gyorsan gépelek 1 mag egy betü.
Azért beszélek így mert meg tudnám szokni, de azért mindenképp teljesítménybeli visszalépés egy 4,25ghz wolfiról visszatérni egy 3,73ghz quadra.Főleg ha nem nagyon konvertálsz.Ha te is így tettél volna valószínű egyezne a véleményünk. -
Zájec
veterán
válasz
Mike 32 #13214 üzenetére
A 4 magott nem igazán használják ki a játékok azért ment jobban a 2maggal.
én is ezt hittem, de amikor beraktam a quadod a kétmagos után, csak pislogtam
hogy mennyire megugrott az Fps a játékban... pedig a COD2-t nem négymagra irták..
mégis érezhetöen gyorsabb a játék alatt...nagyon kellemesen csalódtam..(#13216) Beowulf_78: ez igaz, ha egy farkasról váltotttam
volna akkor nem éreztem volna a külömbséget ennyire...
E2180 volt elötte.. szóval nagy volt az ugrásez megmagyarázza....
egy 4-4.2 köröl rohangáló farkas és egy 3.6 körüli 4 hengeresnél ,....
nem tudom melyik lenne az erösebb, nagyon nagy difi nem lenne szerintem se...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- OLED monitor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest